Un român a găsit un corp fără cap, mâini și picioare băgat într-o valiză, la Barcelona

Un român a trăit șocul vieții sale marți de dimineață, în centrul Barcelonei, atunci când a descoperit într-un container de gunoi o valiză, în interiorul căreia se afla corpul unui bărbat fără cap, mâini, picioare și organe genitale, scrie El Periodico.

Românul e cunoscut în zonă pentru faptul că inspectează zi de zi containerele de gunoi de pe stradă.

Marți, la ora 11, în inima capitalei catalane, în cartierul Eixample, românul a cerut ajutor unui vânzător de la o tutungerie din zonă, după ce a ridicat capacul unui container aflat în zonă.

”Ajutor, prietene, ajutor!”, a strigat românul, în timp ce scotea o valiză albastră foarte grea din container, crezând că ar putea conține lucruri de valoare, a povestit pentru sursa citată vânzătorul de tutun.

”Mi-a cerut să-l ajut să deschidă valiza, iar înăuntru era cadavrul unui bărbat”, spune tânărul, care a preferat să nu dea mai multe detalii despre asta.

După macabra descoperire, cei doi au sesizat Mossos d'Esquadra, iar agenții au închis strada și au izolat zona pentru a strânge probe care pot face lumină asupra cazului.

Cotidianul francez L'Independant scrie că în valiză, cadavrul era fără cap, mâini, picioare și cu organele genitale tăiate. Acum agenții caută părțile corpului care lipsesc.

Testele ADN efectuate până acum exclud varianta ca trupul să fie al rugbistului britanic Levi Davies, dispărut în Barcelona la sfârșitul lunii octombrie și încă de negăsit.