3dots.ro

Un paramedic este ținut de mână de un bebeluș care a supraviețuit accidentului care l-a lăsat orfan

Un paramedic este ținut de mână de un bebeluș care a supraviețuit accidentului care l-a lăsat orfan

Din articol:

O imagine surprinsă în Argentina, în momentele imediat următoare producerii unui accident rutier, a devenit virală în urma emoției puternice pe care a stârnit-o.

Juan Pedro și soția sa Ana Gabriela Diaz și-au pierdut viața, marți, în urma unui accident rutier petrecut în orașul Canuelas din Argentina.

Mașina, în care se mai afla și bebelușul celor doi soți, a intrat pe contrasens și a fost izbit de un camion, scrie The Sun.

Sosit alături de echipele de salvare la locul accidentului a sosit și paramedicul Walter Marcelo Brito, protagonistul imaginii emoționante care a făcut înconjurul globului.

„Această mânuță care mă ține de deget este a unui copil extraordinar care a rămas singur pe lume. Tot ce am putut să fac a fost să-i fiu alături astfel. Dumnezeul să-l binecuvânteze. Ne vedem curând, noul meu prieten. Îmi doresc să te fi putut îmbrățișa”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Juan Pero, tatăl bebelușului, se afla la volanul mașinii care a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un camion. Motivul incidentului petrecut în trafic este încă necunoscut.

Bebelușul a fost dus la spitalul din Canuelas, de unde a fost transferat pe cale aeriană la spitalul Ludovica din apropierea orașului La Plata.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs