3dots.ro

Un belgian și-a înscenat moartea pentru a ”da o lecție de viață familiei” – video

Un belgian și-a înscenat moartea pentru a ”da o lecție de viață familiei” – video

Un belgian, în lipsă de mare activitate zilnică, a hotărât să le facă celor apropiați o farsă înscenându-și moartea și savurând momentul după ce a apărut la propria înmormântare cu elicopterul, potrivit The Time.

Belgianul a fost motivat nu numai de dorința de a vedea cât de mult îl vor regreta prietenii atunci când îi va veni sorocul, ci și, cu siguranță, de mai multă notorietate și de câștigurile implicite de pe TikTok, unde are 160.000 de urmăritori.

David Baerten, un belgian în vârstă de 45 de ani, a pus la cale toată povestea morbidă împreună cu soția și copiii.

Vestea ”decesului” lui Baerten a fost dată de fiica lui, care a postat un omagiu postum pe o rețea socială.

”Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma de devii bunic și încă aveai toată viața înainte. Te iubesc! Te iubim! Nu te vom uita niciodata”, a scris fiica lui. Ulterior au fost postate și detaliile legate de înmormântare.

Falsa înmormântare a avut loc în apropiere de orașul Liege, la sfârșitul săptămânii trecute.

Zeci de persoane îndoliate s-au adunat la locul stabilit, dar când ar fi trebuit să înceapă ceremonia funerară, în zonă a aterizat un elicopter.

”Mortul” și o echipă de filmare au sărit din elicopter în mijlocul procesiunii: ”Vă salut pe toți, bine ați venit la înmormântarea mea”, li s-a adresat David Baerten celor prezenți.

Unii dintre cei prezenți au fost extrem de fericiți pentru ”întoarcerea din morți” a bărbatului, alergând spre el pentru a-l îmbrățișa, dar alții au rămas uluiți în parcare, nevenindu-le a crede că trăiesc una ca asta.

Au fost și persoane care s-au arătat nemulțumite și l-au forțat pe Baerten să dea explicații. El a spus că a pus la cale toată povestea pentru că nu-i plăcea felul în care se purtau o parte din membrii familiei și prieteni.

”Ceea ce se întâmplă în familia mea mă doare, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. Și m-am simțit neapreciat. De aceea am vrut să le dau o lecție de viață, să le arăt că nu ar trebui să aștepți până când cineva moare”, a explicat el.

Baerten a spus că, după farsă, a fost contactat de mai mulți apropiați, ceea ce pentru el a însemnat că toată povestea și-a atins scopul.

În timp ce Baerten nu a lansat încă un videoclip complet cu farsa lui, un alt utilizator TikTok a surprins reacțiile din momentul aterizării elicopterului și îmbrățișările primte de bărbat.

”Ne-ai făcut-o, te iubim, prietene! Suntem fericiți că te afli printre noi”, a scris Thomas Faut alături de videoclipul pe care l-a distribuit pe contul lui de TikTok.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs