'De ce atinge o adolescentă?', îmbrățișarea dintre Trudeau și Bianca Andreescu declanșează discuții în Canada

21 Sep 2019 | scris de Ioana Tomozei

Bianca Andreescu a fost sărbătorită în mai multe rânduri după ce a devenit prima jucătoare din Canada care a câştigat un turneu de Grand Slam, fiind întâmpinată cu entuziasm de mii de susţinători  la întoarcerea acasă. 

'De ce atinge o adolescentă?', îmbrățișarea dintre Trudeau și Bianca Andreescu declanșează discuții în Canada

La una dintre festivittăţile organizate cu acest prilej a participat şi premierul Canadei, Justin Trudeau, care a ţinut un discurs în care i-a mulţumit jucătoarei şi părinţilor acesteia.

La finalul discursului, premierul a îmbrăţişat-o pe Bianca, gestul acestuia stârnind furia altor politicieni, care l-au criticat dur pe şeful executivului canadian.

"De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris Ezra Levant pe Twitter, un politician conservator. 
 
Senatoarea Linda Frum a fost la fel de vehementă "Mulţi susţin că singurul lucru care contează este doar cum s-a simţit Bianca în timpul acestei întâlniri ciudate, dar asta nu este adevărat. În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaţilor puternici în preajma femeilor tinere”.


CLICK - Follow us on Google News