3dots.ro

Bloggeriță, de 12 zile în comă, după ce a fost supusă simultan unei cezariene și unei operații pe creier

Bloggeriță, de 12 zile în comă, după ce a fost supusă simultan unei cezariene și unei operații pe creier

Jackie Miller James, o bloggeriță cu notorietate din California, este de 12 zile în comă indusîă după ce a suferit un anevrism cerebral cu o săptămână înainte de data estimată pentru naștere.

Blogerița, cunoscută pe rețelele sociale pentru sfaturile date în materie de frumusețe, era acasă când a suferit anevrismul cerebral.

Soțul ei, Austin, a găsit-o inconștientă, căzută pe podea și a dus-o de urgență la spital, fiind internată la secția de terapie intensivă, unde a fost supusă simultan unei cezariene de urgență și unei operații pe creier, relatează Daily Mail.

”Dacă Jackie și copilul ar fi ajuns câteva minute mai târziu la spital, probabil că i-am fi pierdut pe amândoi.

Jackie continuă să lupte pentru viața ei în fiecare zi și suntem optimiști că poate depăși acest moment, cu medici specialiști și tratamentul potrivit”, a declarat Austin.

Nou-născutul, o fetiță, a fost ținut la incubator timp de 12 zile. Între timp, mama ei a suferit cinci operații pe creier, medicii estimând că ea va rămâne internată în spital luni de zile.

Pe parcursul sarcinii, Jackie a împărtășit pe Instagram unde are 27.000 de urmăritori, despre experiențele trăite zi de zi.

Înainte de a fi bloggeriță, Jackie a lucrat timp de șase ani alături de un chirurg plastician în Beverly Hills. Anterior, timp de cinci ani fusese dansatoare.

Ea povestea că visul ei era să danseze în turneu alături de Janet Jackson, dar că la 25 de ani a suferit o accidentare la spate, ceea ce a pus capăt carierei sale de artist.

În două zile, prin strângerea de fonduri au fost adunați aproape 96.000 de dolari, bani care vor fi folosiți pentru tratamentul medical și care vor acoperi o parte din cheltuielile costisitoare de după ieșirea din spital, precum adaptarea locuinței la nevoile ei și diferite terapii de recuperare.

Familia ar vrea să strângă 250.000 de dolari pentru recuperarea pe termen lung a lui Jackie și precizează că banii care nu vor fi folosiți vor fi donați unei familii cu probleme similare sau unui ONG.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs