3dots.ro

Sir Bobby Charlton, fotbalistul legendar al lui Manchester United, a murit la vârsta de 86 de ani

Sir Bobby Charlton, fotbalistul legendar al lui Manchester United, a murit la vârsta de 86 de ani

Sir Bobby Charlton, legenda clubului de fotbal Manchester United, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani, a anunțat familia sa, potrivit BBC.

Cu mare tristețe împărtășim vestea că Sir Bobby a decedat pașnic în primele ore ale dimineții de sâmbătă, având în jur familia sa.

Familia sa ar dori să transmită mulțumirile lor tuturor celor care au contribuit la îngrijirea sa și pentru numeroasele persoane care l-au iubit și susținut.

Am dori să cerem ca intimitatea familiei să fie respectată în acest moment”, a anunțat familia lui Bobby Charlton.

Sir Bobby Charlton s-a născut în 11 octombrie 1937, în Ashington, Northumberland și este considerată una din legendele fotbalului britanic. El a fost o figură cheie în victoria Angliei la Cupa Mondială din 1966. Sir Bobby Charlton a marcat trei dintre cele 49 de goluri ale sale pentru Anglia în timpul Cupei Mondiale din 1966.

Sir Bobby Charlton și-a petrecut aproape întreaga carieră la Manchester United, unde a devenit faimos pentru incursiunile sale în atac și pentru șutul puternic de la distanță, dar mai ales pentru cariera de manager. A fost numit cavaler al Imperiului Britanic în 1994.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU