Actorul Brad William Henke, din serialul ”Orange Is The New Black”, a murit în somn. Avea 56 de ani

Autor:

Brad William Henke, fost jucător de fotbal american și actor, cunoscut publicului și pentru rolul de gardian al închisorii din ”Orange Is the New Black”, a murit. Actorul american avea 56 de ani.

”Henke a murit liniștit în somn marți.

Era un fan pasionat al NFL și UFC, un bărbat de familie cu o căsnicie fericită, cu o inimă de aur, care își vizita frecvent mama, îi plăcea să-și ducă fiul vitreg la meciuri de fotbal și gimnastică și își adora câinele, Ruby”, a anunțat agentul actorului Sheree Cohen, într-un comunicat de presă, citat de People.

Cauza decesului nu a fost făcută publică.

Născut pe 10 aprilie 1966, în Columbus, Nebraska, Brad William Henke a jucat fotbal la facultate la Universitatea din Arizona, unde a fost căpitanul echipei. A jucat pe linia defensivă pentru Denver Broncos, inclusiv în Super Bowl din 1990 împotriva San Francisco 49ers.

În cariera de actor, Henke a devenit cunoscut publicului pentru rolul jucat în serialul produs de Netflix ”Orange Is the New Black”, unde l-a interpretat pe Desi Piscatella, un ofițer de la Penitenciarul Litchfield.

Actorul a avut un rol principal în serialul ”Going to California”, și  a mai jucat în ”Justified”, unde l-a interpretat pe Coover Bennett, ”Lost”, ”October Road”, ”Nikki” și ”Dexter.”

Leave a Comment