3dots.ro

Brazilia. Un preot a scăpat cu viață, după ce impactul glonțului ce urma să-l ucidă a fost atenuat de crucea pe care o purta la piept

Brazilia. Un preot a scăpat cu viață, după ce impactul glonțului ce urma să-l ucidă a fost atenuat de crucea pe care o purta la piept

Din articol:

Un preot brazilian spune că a reușit să scape cu viață după un adevărat miracol. Împușcat de un tâlhar, viața sa a fost salvată de crucea pe care o purta la gât, care a atenuat impactul glonțul ce-i putea pune capăt vieții, relatează The Sun.

În noaptea de luni, în timp ce își conducea doi enoriași spre casă, într-o suburbie a unui orașel din statul brazilian Rio Grande del Sul, părintele Jairo Luis Gusberti a fost atacat de doi hoți de mașini.

În timp ce se apropia de mașina în care se afla preotul, de la mică distanță, unul dintre hoți a tras un foc de armă, iar glonțul care a pătruns prin parbriz s-a oprit în pieptul prelatului.

În traiectoria sa, glonțul a întâlnit crucea de metal pe care Părintele Jairo o purta la gât și forța de impact i-a fost diminuată considerabil, provocându-i o doar o rană ușoară.

De fapt, prelatul spune că rana a fost atât de ușoară încât a fost nevoie să treacă ceva timp până să realizeze că are nevoie de ajutor medical.

”Glonțul a prins o parte a inimii, partea inferioară și ar fi străpuns și plămânii. M-am născut din nou!

Am fost protejat de Dumnezeu; Aceasta este mărturia pe care vreau să o dau. De fapt, crucifixul, crucea lui Hristos, cel care ne-a salvat deja când și-a dat viața pentru noi, m-a salvat și pe mine aseară”, a declarat presei preotul brazilian.

Potrivit rapoartelor medicale, fără să fi întâlnit crucea, glonțul ar fi pătruns mult mai adânc și i-ar fi fost fatal.

Preotul a fost externat din spital câteva ore mai târziu, după ce medicii i-au extras glonțul din piept și i-au cusut rana.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs