Reacția unui rottweiler crescut de traficanții de droguri la descinderea poliției a uimit internetul – video

Un câine rottweiler crescut de traficanții de droguri din Brazilia a preferat să se supună ordinelor polițiștilor anti-drog decât celor venite de la stăpânii lui, în timpul unei percheziții, în urma căreia oamenii legii au descoperit 1,1 tone de marijuana.

Surprins de descinderea polițiștilor brazilieni, câinele ”de pază” al traficanților s-a întins, cuminte, alături de membrii grupării infracţionale, așteptând să fie ”arestat” la rândul lui.

Potrivit Daily Mail, poliţiştii le-au făcut o vizită traficanţilor din Sao Paulo în seara zilei de 28 iulie.

Câniele lor s-a arătat ”cooperant” cu oamenii legii şi nu le-a provocat greutăţi, urmând exemplul stăpânilor săi şi întinzându-se la podea alături de aceştia.

Ofiţerii Antidrog au filmat întreaga operaţiune, inclusiv cadrele care i-au amuzat pe mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare din întreaga lume.

Ce s-a întâmplat cu câinele după descinderi
Traficanţii nu şi-au dat seama, însă, că şi poliţia e cu ochii pe transport, fiind astfel prinşi în flagrant, cu drogurile asupra lor.

Cel mai probabil, substanţele interzise urmau să fie comercializate în Sao Paulo.

Proprietarul locuinţei şi ceilalţi doi indivizi reţinuţi au fost duşi la secţia de poliţie, pentru a fi interogaţi.

Între timp, câinele a rămas în grija femeii care deţine terenul unde e construită casa. Aceasta nu este implicată în afacerile ilegale ale traficanţilor.