3dots.ro

Afiș într-un bloc din UK: Evoluează sau pleacă! Revenim la normalitatea de dinainte ca tu să infestezi insula

Afiș într-un bloc din UK: Evoluează sau pleacă! Revenim la normalitatea de dinainte ca tu să infestezi insula

Din articol:

Procesul de ieșire al Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost posibil și ca urmare a creșterii manifestărilor naționaliste în rândul populației, stimulate de valurile de imigranți ce sosesc necontenit în insulă.

Chiar în ziua oficializării Brexitului, pe ușile ce duc spre scara de incendiu a unui bloc social din Norwich, au fost lipite mai multe afișe în care locatarii sunt avertizați că nu vor mai fi tolerați decât vorbitorii de limbă engleză. 

Intitulată ”Happy Brexit Day”, în notificare scrie:

”Acum că în sfârşit ne-am primit ţara noastră grozavă înapoi trebuie să le facem cunoscută rezidenţilor acestui bloc o regulă: Nu tolerăm să se vorbească o altă limbă decât engleza.

Dacă vrei să foloseşti limba natală, oricare ar fi ea, atunci sugestia noastră este să te întorci în acea ţară şi să predai apartamentul primăriei, astfel încât să le permiţi britanicilor să locuiască aici, iar noi să revenim la starea de normalitate de dinainte să vii tu aici şi să infestezi insula asta odată atât de măreaţă.

Este o alegere simplă – supune-te regulii majorităţii sau pleacă de aici.

Nu vei avea prea mult timp – nu va dura mult şi guvernul va implementa reguli care îi va pune pe britanici pe primul loc.  Aşa că fă bine şi evoluează, altfel pleacă.

Dumnezeu să o salveze pe Regină, guvernul ei şi pe toţi patrioţii adevăraţi”.

Persoana care a făcut publică notificarea a alertat administratorul blocului și un consilier local, raportând incidentul poliției. 

”Este un bloc liniştit unde domneşte spiritul comunităţii: mulţi trăiesc aici de multă vreme”, a spus consilierul.

”Este dureros nu doar pentru cei cărora li se adresează anunţul, ci şi pentru persoana care a făcut asta”, a comentat rezidentul care a făcut publică notificarea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs