3dots.ro

Brigitte Bardot a fost internată la Terapie Intensivă, cu insuficiență respiratorie gravă, dar a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor

Brigitte Bardot a fost internată la Terapie Intensivă, cu insuficiență respiratorie gravă, dar a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor

Din articol:

France Dimanche titrează ”BB, între viață și moarte”, după ce Brigitte Bardot, 88 de ani, legenda cinematografiei franceze a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor, la patru zile după ce fusese internată în secția de Terapie Intensivă a unui spital din Toulon.

Brigitte Bardot a fost internată la Toulon, în urmă cu câteva săptămâni, cu ”insuficiență respiratorie gravă” .

Rămasă ”la Terapie Intensivă”, ea a părăsit spitalul împotriva sfaturilor medicilor, care i-au fi recomandat cel puțin trei săptămâni de internare”.

BB a dispărut după patru zile și s-a întors la casa ei din La Madrague, un cartier din nordul orașului Marseille.

Starea ei de sănătate este foarte fragilă. ”Vedeta are dificultăți de respirație și tulburări cognitive care îi afectează capacitatea de a vorbi și de a scrie”, notează France Dimanche.

În 1984, când avea 48 de ani, Bardot a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Dar actrița nu a vrut să facă chimioterapie.

”Eram singură și hotărâsem să fac doar radioterapie, și nu această chimioterapie teribilă, ca să nu-mi pierd părul“, a declarat ea, în 2018, pentru Paris Match. Doi ani mai târziu, boala este în remisiune.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs