3dots.ro

The Sun. Un britanic a fugit în lume cu mama partenerei lui, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să nască

The Sun. Un britanic a fugit în lume cu mama partenerei lui, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să nască

Un britanic, tatăl a doi copii, a fugit în lume cu mama partenerei sale, cu doar câteva zile înainte ca aceasta din urmă să aducă pe lume un băiețel.

Jess, în vârstă de 24 de ani, și partenerul său de viață, Ryan, de 29 de ani, s-au mutat în casa părinților ei imediat ce tânăra a rămas însărcinată cu al doilea copil al cuplului, scrie The Sun.

“Am decis să ne mutăm cu părinții mei, după ce mama a spus că mă va ajuta să-mi cresc copiii”, povestește tânăra.

Ea mai spune că pe durata perioadelor de carantină, atmosfera din casă devenise insuportabilă, după ce mama și iubitul său au început să-și facă avansuri în mod evident.

“Am avut un presentiment că ceva nu este în regulă, dar nu am vrut să cred asta cu adevărat. Era dezgustător”.

Imediat după ce Jess a născut un băiețel perfect sănătos, partenerul său i-a trimis un mesaj prin care a anunțat-o că a părăsit-o pentru că s-a săturat să fie acuzat că are o relație cu mama ei.

Și mai mult, atunci când proaspăta mămică a revenit acasă de la spital cu bebelușul, cei doi deja fugiseră în lume, abandonându-și familiile și mutându-se împreună într-o locuință aflată la o distanță de doar 50 de kilometri.

Jess i-a cerut explicații mamei sale, iar femeia de 44 de ani i-a răspuns simplu că ”nu putem alege de cine să fim îndrăgostiți”.

”Ar fi trebuit să fie bunica copiilor noștri. Te aștepți ca bunica să-și îndrăgească noul nepot, nu să se îndrăgostească de tatăl acestuia.

Sunt devastată, am pierdut totul: pe mama mea și pe tatăl copiilor mei”, a declarat Jess.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs