Telenovela continuă! După ce a gonit-o pe refugiata pentru care și-a părăsit familia, britanicul a plecat după ea în Ucraina

Telenovela britanicului Tony Garnett care și-a părăsit soția și cei doi copii pentru o refugiată din Ucraina continuă cu o întorsătură mai ceva decât ar fi reușit să găsească scenariștii sud-americani, scrie Daily Mail

Tony Garnett, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit că a iertat-o pe Sofiia pentru ieșirile ei legate de consumul de alcool, după ce a zburat să o vadă în Ucraina, țară devastată de război, pentru a relansa povestea lor de dragoste și pentru a-i cunoaște familia,

Povestea a început în luna mai a anului trecut, când Tony și soția sa s-au alăturat programului guvernamental de ajutorare a refugiaților ucraineni și au invitat-o pe Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, în casa lor din Bradford, West Yorkshire.

După doar zece zile de conviețuire în comun, Tony și-a simțit călcâiele mult prea aprinse după blonda ucraineancă și a părăsit alături de ea domiciliul conjugal.

După ce apriga poveste de dragoste a fost cunoscută, Tony și-a căpătat o bine meritată poreclă, venită din partea publicului britanic: șobolanul dragostei.

Tony și Sofiia s-au mutat într-o căsuță închiriată în Bradford, dar relația lor s-a deteriorat  destul de rapid Tony acuzand-o pe Sofiia că se îmbăta în mod repetat și că era abuzivă.

El susține că prietenia ei cu alcoolul și gelozia pe cele două fiice ale sale au alimentat certurile dintre ei.

În octombrie anul trecut, chiar în ziua în care Tony împlinea 30 de ani, după ce Sofiia ar fi înfipt un cuțit în peretele bucătăriei în timpul unui conflict, britanicul a luat decizia să rupă relația cu tânăra sa iubită.

Sofiia a ajuns chiar să fie arestată de poliție pentru hărțuire după ce a ignorat ordinele de restricție și s-a întors la casa lor pentru a-l implora să o primească înapoi.

În timp ce Tony mărturisea pentru MailOnline că relația cu ea a fost o greșeală uriașă, Sofiia, cu lacrimi în ochi, se întorca în Ucraina natală, statutul de refugiat expirând.

Cuplul a păstrat legătura prin apeluri video telefonice regulate, iar săptămâna trecută Tony a decis să meargă să o vadă în Ucraina.

A zburat în Polonia și s-a urcat într-un autobuz pentru a trece granița înainte de a ajunge câteva ore mai târziu la casa familiei ei dintr-un sat situat la câteva ore de Liov.

După ultimele relatări ale tabloidelor britanice, cuplul și-a reaprins povestea de dragoste și s-au întors să locuiască împreună în Yorkshire.

”N-am putut rezista departe de ea, mi-a fost dor de ea. Mi-a promis că nu se va mai atinge niciodată de alcool. I-am cunoscut familia, toți și-au pus încrederea în mine să am grijă de fiica lor și asta voi face”, a spus britanicul.

”Mă bucur că a venit în Ucraina să mă aducă înapoi și asta mi-a arătat că îi pasă cu adevărat de mine.

Tot ce s-a întâmplat înainte a fost doar din cauza tensiunii și a singurătății pe care am simțit-o lăsând familia în urmă. Vreau să am copii cu el și să ne căsătorim. Sper că eu și Tony putem rămâne împreună pentru totdeauna”, a completat Sofia.