3dots.ro

Britanicii nu-și doresc ca Prințul Harry să revină în țară pentru a-și asuma îndatoriri regale după anunțul despre cancerul Prințesei de Wales

Britanicii nu-și doresc ca Prințul Harry să revină în țară pentru a-și asuma îndatoriri regale după anunțul despre cancerul Prințesei de Wales

Din articol:

Instituția regală britanică nu cunoaște cele mai bune momente din istoria sa, după ce Prințesa de Wales a admis că are probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu cancer, în timp ce Regele Charles a anunțat la începutul anului că suferă și a început tratamentul pentru aceeași boală.

În ciuda acestor probleme, membrii familiei regale britanice trebuie să onoreze anumite angajamente, context în care publicația Express a considerat că e necesar să-și întrebe cititorii dacă nu cumva Prințul Harry ar trebui să revină în țară și să-și asume îndatoririle. Răspunsul predominant a fost unul copleșitor…

La întrebarea ”Ar trebui Prințul Harry să revină la îndatoririle regale pe fondul diagnosticării cu cancer al Prințesei Kate?”, din cei 20.058 de cititori care au răspuns, doar 1.137 (5,7%) de au considerat că Harry ar trebui să se întoarcă.

Cei mai mulți au fost de părere că Harry nu ar trebui să se întoarcă și să se implice în angajamentele regale (93,7%, adică 18.797 au răspuns ”Nu”), iar 124 de cititori (0,7 %) au spus că ”Nu știu” dacă fiul cel mic al regelui Charles ar trebui să se întoarcă în mijlocul agitației.

Sondajul Express s-a desfășurat de la ora 11 a zilei de 23 martie până la ora 10 a zilei de 24 martie.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au trimis un mesaj public de susținere, la o oră după ce regele și regina o făcuseră, urându-i lui Kate ”sănătate și vindecare” în urma anunțării diagnosticului de cancer chiar de către prințesă.

”Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că pot face acest lucru în mod privat și în pace”, au transmis Harry și soția sa, Meghan.

Nu se cunoaște dacă Harry și Meghan erau la curent cu problemele de sănătate ale lui Kate înainte de decizia ei de a le face publice.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs