Un bărbat care a plecat din oraş şi-a găsit propriul imobil în renovare, cu un nou proprietar

02 Noi 2021 | scris de Anita Raicu

Un britanic a suferit şocul vieţii lui când, întorcându-se acasă, și-a găsit locuința în plin şantier şi un nou proprietar care i-a spus că a cumpărat imobilul, scrie BBC.

Un bărbat care a plecat din oraş şi-a găsit propriul imobil în renovare, cu un nou proprietar

Mike Hall, care lucra de o perioadă în Ţara Galilor, a aflat de la vecini ca și-ar fi vândut proprietatea. Evident că nu i-a venit să creadă și s-a grăbit să ajungă la Luton, unde se află casa.

”M-am dus la uşă, am încercat cheia, n-a mers şi mi-a deschis un om. L-am dat la o parte şi am intrat. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Am fost şocat să văd casa goală; toată mobila, covoare, draperii, tot-tot dispăruse din casă”, povestește britanicul.

A sunat la poliţie, iar între timp a venit şi tatăl noului proprietar, care a spus că a cumpătat casa în iulie.

Mika Hall a verificat în Registrul Proprietăţilor şi a aflat că, de pe 4 august, proprietarul casei a fost schimbat.

Poliţia a spus că este o chestiune de natură civilă şi că nu se poate implica, sfătuindu-l pe Mike Hall să-şi contacteze avocaţii.

”Am fost şocat - văzând casa în starea în care era, oricum eram şocat - dar să-mi spună poliţia că nu este vorba despre o faptă penală este pur şi simplu incredibil”, a spus Mike Hall.

Casa a fost vândută contra sumei de 131.000 de lire sterline de o persoană care s-a substituit adevăratului proprietar, mai scrie BBC.

Avocaţii implicaţi în tranzacţie au refuzat să comenteze, spunând că se face o anchetă în acest caz.

BBC a reuşit să afle că identitatea bărbatului a fost furată şi folosită pentru a vinde casa şi pentru a îndeplini formalităţile bancare.


CLICK - Follow us on Google News