3dots.ro

Charles s-ar pregăti să-l exileze permanent pe Prințul Harry din Regatul Unit

Charles s-ar pregăti să-l exileze permanent pe Prințul Harry din Regatul Unit

Într-un gest prin care dorește să demonstreze fermitate, Charles intenționează să îl exileze pe Harry din Regatul Unit, informează Daily Beast, citând surse din Palatul Buckingham.

Scenariul îndepărtării lui Harry și a soției sale, Meghan Markle, din viața britanicului de rând îl va urma pe cel cu care a fost tratat fostul rege Edward al VIII-lea, care după abdicarea sa, petrecută în 1936, a fost obligat să trăiască pentru tot restul vieții sale în afara Regatului Unit.

”Maniera în care a tratat familia regală abdicarea lui Edward a făcut ca fostul rege și consoarta sa să fie priviți de aproape toți britanicii ca niște oameni mărunți, nedemni de încredere și chiar trădători. A fost o operațiune măiastră, la care a lucrat neobosită mai ales Regina Mamă.

Același lucru se întâmplă deja cu Harry și Meghan și va lua ritmul doar în următorii câțiva ani sub domnia Regelui Charles. Bineînțeles, un fiu rebel, al doilea în linia succesiunii, reprezintă o amenințare mult mai diminuată pentru existența monarhiei decât a fost un rege rebel”, a mărturisit un apropiat la Palatului Buckingham.

Mai mult, un fost angajat al Palatului a dezvăluit că mesajul strecurat în discursul Regelui Charles la urcarea pe tron nu a însemnat o împăcare între cele două părți și că încurajându-i pe Harry și Meghan să-și clădească o nouă viață peste Ocean, reprezintă de fapt o invitație de a nu-i deranja anii de domnie cu vizite prea frecvente în regat.

”La încoronarea lui Charles, la fel ca și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, Harry și Meghan vor primi locuri în spate, lângă prințesele Beatrice și Eugenie. Charles se va dovedi fără scrupule atunci când vine vorba de protejarea Coroanei, și asta înseamnă ca cei doi să fie poziționați cât mai departe de centrul de gravitate al familiei”, a declarat sursa citată.

 

Faptul că relațiile dintre cei doi nu sunt deloc bune o demonstrează și momentul în care Prințul Harry a ignorat invitația tatălui său de a lua cina la Balmoral, în seara decesului Reginei Elisabeta a II-a, refuzul primirii lui Meghan pe domeniul Balmoral, reprezentând pentru el o adevărată jignire.

În mult dezbătutul interviu acordat lui Oprah Winfrey, Prințul Harry dezvăluia relația complicată cu tatăl său, actualul monarh al Marii Britanii. 

”Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie ce înseamnă durerea… iar Archie este nepotul lui.

Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”, spunea la acea vreme, Harry.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs