Lăcomia lui Harry, motivul pentru care Prințul Charles nu-i mai răspunde la telefon?

22 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

În deja prea intens citatul interviu acordat lui Oprah Winfrey, în care rufele care trebuiau spălate în familie, fie ea și regală britanică, au ieșit în public, mai ceva ca la Acces Direct, Prinţul Harry a dezvăluit că tatăl lui, Prinţul Charles, nu-i mai răspunde la telefon.

Lăcomia lui Harry, motivul pentru care Prințul Charles nu-i mai răspunde la telefon?

Ei bine, acest amănunt a primit o confirmare și din partea celelilalte tabere, dar există și un motiv clar pentru care Charles a luat hotărârea de a se comporta așa.

În timpul documentarului ”Charles & Harry: Father and Son Divided”, difuzat pe postul britanic de televiziune Channel 5, Emily Andrews şi Angela Levin. două jurnaliste specializate hățișul informațiilor despre casa regală, au confirmat că Prinţul Charles nu i-a mai răspuns la telefon lui Harry, după ce acesta a părăsit ţara împreună cu Meghan Markle şi Archie, și că a făcut-o pentru a evita o confruntare cu fiul lui.

"Ni s-a spus că Charles a renunţat să-i mai răspundă la telefon lui Harry pentru că acesta îi tot cerea din ce în ce mai mulţi bani.

Charles nu este o persoană căreia să-i placă prea mult confruntările, aşa că a recurs la pasul ăsta. Charles nu are un telefon mobil, el sună la centrala palatului şi cere să i se facă legătură cu cine îl interesează", a spus una dintre jurnaliste.

Cele două au insistat că asta nu înseamnă că Prinţul Harry nu-şi iubeşte fiul, ci că i s-a părut că Ducele de Sussex a întrecut măsura.

Replica aceasta, pe surse, completează o altă declarație a Prinţului Harry, făcutî în același interviu acordat în martie lui Oprah: "Familia mea nu mi-a mai acordat sprijin financiar şi eu a trebuit să acopăr singur cheltuielile cu securitatea pentru noi".


CLICK - Follow us on Google News