Charles, considerat ”neajutorat” de regretata Regină Elisabeta a II-a. Nici tatăl său nu credea că are ”stofă de rege”

Charles, considerat ”neajutorat” de regretata Regină Elisabeta a II-a. Nici tatăl său nu credea că are ”stofă de rege”

”The Palace Papers”, cartea scrisă de Tina Brown conține informații adunate de la peste 120 de surse şi persoane din interiorul cercului social al Casei Regale Britanice, autoarea abordând aproape totul despre viața din spatele zidurilor palatelor, de la cererile monarhului în ceea ce priveşte dotarea taoletei, până la dorința acestuia de a avea șireturile de pantofi călcate…

Tina Brown afirmă că Charles era ”disperat” să obțină aprobarea mamei sale, regretata regină Elisabeta, dar, potrivit unor persoane din interior, el era ”prea neajutorat, emoțional și vulnerabil pentru răposata sa mamă”.

Asta pentru că Regina Elisabeta avea o fire de luptătoare, înclinată mai mult spre raţionalism, pragmatism, responsabilitate şi datorie decât spre zona emoţională. O sursă a declarat: ”Artele, cauzele caritabile care nu sunt învăluite într-un simț rigid al datoriei, toate acestea erau o anatemă pentru ea”.

În ceea ce-l priveşte pe Prințul Philip, sursele au dezvăluit că acesta era, de asemenea, îngrijorat de faptul că fiul său nu avea ”stofă de rege”.

Relaţiile dintre foştii Fab Four, tensionate încă de la început

În carte se vorbește, de asemenea, despre relațiile dintre cei pe care media britanică i-a numit Fab Four – Will, Kate, Meghan și Harry.

Sursele citate susțin că problemele între cele două cupluri au apărut chiar de la început, după ce Kate, Harry și William au creat organizația pentru sănătate mintală Heads Together. Apoi, când Meghan s-a alăturat proiectului, i-a pus pe toți în umbră cu abilitatea ei de a vorbi în public.

”Harry a privit-o cu admirație, iar fratele său și Kate au stat deoparte, încercând să-şi ascundă iritarea sub o mimică inexpresivă. Când a venit rândul lui Kate să vorbească, ea a fost surprinzător de puțin articulată, şi discursul său a fost extrem de scurt”, a descris Tina Brown momentul în care a intrat în scenă Meghan.

Meghan s-a folosit de statutul ei pentru a obţine gratuităţi de la mari branduri

De asemenea, în carte se susține că Meghan adoră gratuitățile de la brandurile de designer și că s-a folosit de statutul ei pre-regal pentru a le dobândi.

Autoarea afirmă că Meghan ”și-a câștigat o reputație în rândul comercianților de mărci de lux de a fi extrem de interesată să primească gratuit obiecte de designer”.

Harry şi Meghan, dependeţi de dramă

Autoarea susține că disputa despre care se zvonește că ar fi avut loc cu Angela Kelly, asistenta și prietena reginei, a apărut după ce Meghan a avut dificultăți în a ”percepe diferența dintre asistenta personală a reginei și un stilist cu contract la NBC Universal”.

Potrivit unor surse interne, inclusiv diadema pe care Meghan a ales-o în ziua nunții sale ar fi stârnit stârnit o dispută cu asistenta reginei, căreia Harry i-a pus capăt spunând că ”ce vrea Meghan, primește Meghan”.

Fosta actriță din Suits a fost acuzată, de asemenea, că țipă la personal, în timp ce o altă persoană din interior spune că atât Harry, cât și Meghan sunt dependenți de dramă.

Regele Charles îşi aduce cară mobilă, capacul de toaletă și hârtia igienică

De asemenea, Tina Brown afirmă în cartea sa că atunci când Charles înnoptează în alte locuri decât cele obișnuite, aduce cu sine ”patul, mobila și chiar și fotografiile”.

Se spune că regele aduce un pat ortopedic, un capac de toaletă și hârtie Kleenex Velvet, atunci când rămâne peste noapte în altă parte decât la locuinţa sa. De asemenea, se pare că lui Charles îi place să își decoreze camera cu peisaje din Highlands scoțiene.
Relaţia dintre regele Charles şi prinţul Harry

Despre relația dintre Harry și tatăl său, ”The Palace Papers” dezvăluie că aceștia comunică în principal prin intermediul birourilor private.

În aceeași carte, Harry este acuzat, de asemenea,  că a avut ”resentimente” față de Camilla și nu a fost încântat de faptul că aceasta a transformat vechiul său dormitor de la Highgrove House Gloucestershire într-o zonă de dressing.

În legătură cu acest episod, Tina Brown scrie că Harry ar fi ”neliniștit-o cu tăceri lungi și priviri pline de resentimente” atunci când s-au întâlnit prima dată, în timp ce fratele său mai mare, Prințul William, a rămas „în gardă”.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories