'Mă enervează la culme!'. Regele Charles, iritat de un stilou defect care l-a pătat - video

14 Sep 2022 | scris de Anita Raicu

Așa cum Iohannis a avut o istorie furtunoasă cu un palton, la începuturile lui ca președinte, Regele Charles al Marii Britanii are probleme cu stilourile...

'Mă enervează la culme!'. Regele Charles, iritat de un stilou defect care l-a pătat - video

Pentru a doua oară în ultimele zile, noul suveran britanic este vizibil deranjat în timpul ceremoniilor oficiale care marchează înscăunarea sa ca Rege.

De data aceasta Charles a scris data greşit pe documente, apoi și-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou care l-a pătat cu cerneală pe mână, la semnarea în cartea de oaspeți, în Irlanda de Nord, informează Reuters.

Incidentul s-a consumat în Hillsborough de lângă Belfast, la puțin timp după ce Charles începuse să scrie pe documentele oficiale. 

La un moment dat, Charles i-a întrebat pe asistenții din spatele său dacă data corectă este 12 septembrie. ”Suntem în 13, domnule” i s-a răspuns. ”Doamne! Am completat data greșit”, spune Charles, apoi întreabă ca să se asigure: ”13?”. Și primește răspunsul prompt: ”Da, domnule”.

Aflată lângă soțul său, Regina consoartă Camilla îi spune: ”Ai scris 12 mai devreme”.

Vizibil iritat, după ce a observat că stiloul pe care l-a folosit i-a pătat mâna cu cerneală, Charles spune: ”Am scris 12? Doamne, urăsc asta”, apoi se ridică.

”Mă enervează la culme… De fiecare dată”, a mai spus Charles nervos, în timp ce se îndepărta de masă, imaginile fiind înregistrate de camera de filmat amplasată la câțiva metri.

În urmă cu trei zile, pe 10 septembrie, s-a petrecut un moment similar. Aflat la St James’s Palace din Londra, Regele Charles a gesticulat vizibil nervos către un consilier și i-a făcut semn să mute cutia în care se afla stiloul cu care urma să semneze proclamația.

Despre Charles, un fost asistent de-ai săi a declarat pentru Reuters că Charles poate fi amuzant, dar şi irascibil şi pretenţios.


CLICK - Follow us on Google News