3dots.ro

‘Mă enervează la culme!’. Regele Charles, iritat de un stilou defect care l-a pătat – video

‘Mă enervează la culme!’. Regele Charles, iritat de un stilou defect care l-a pătat – video

Așa cum Iohannis a avut o istorie furtunoasă cu un palton, la începuturile lui ca președinte, Regele Charles al Marii Britanii are probleme cu stilourile…

Pentru a doua oară în ultimele zile, noul suveran britanic este vizibil deranjat în timpul ceremoniilor oficiale care marchează înscăunarea sa ca Rege.

De data aceasta Charles a scris data greşit pe documente, apoi și-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou care l-a pătat cu cerneală pe mână, la semnarea în cartea de oaspeți, în Irlanda de Nord, informează Reuters.

Incidentul s-a consumat în Hillsborough de lângă Belfast, la puțin timp după ce Charles începuse să scrie pe documentele oficiale. 

La un moment dat, Charles i-a întrebat pe asistenții din spatele său dacă data corectă este 12 septembrie. ”Suntem în 13, domnule” i s-a răspuns. ”Doamne! Am completat data greșit”, spune Charles, apoi întreabă ca să se asigure: ”13?”. Și primește răspunsul prompt: ”Da, domnule”.

Aflată lângă soțul său, Regina consoartă Camilla îi spune: ”Ai scris 12 mai devreme”.

Vizibil iritat, după ce a observat că stiloul pe care l-a folosit i-a pătat mâna cu cerneală, Charles spune: ”Am scris 12? Doamne, urăsc asta”, apoi se ridică.

”Mă enervează la culme… De fiecare dată”, a mai spus Charles nervos, în timp ce se îndepărta de masă, imaginile fiind înregistrate de camera de filmat amplasată la câțiva metri.

În urmă cu trei zile, pe 10 septembrie, s-a petrecut un moment similar. Aflat la St James’s Palace din Londra, Regele Charles a gesticulat vizibil nervos către un consilier și i-a făcut semn să mute cutia în care se afla stiloul cu care urma să semneze proclamația.

Despre Charles, un fost asistent de-ai săi a declarat pentru Reuters că Charles poate fi amuzant, dar şi irascibil şi pretenţios.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs