A început împarțirea bijuteriilor: Charlotte, fiica lui William, va primi mult râvnita tiară a Prințesei Diana

Unul dintre cele mai prețioase obiecte de patrimoniu ale Prințesei Diana, tiara familiei Spencer, pe care a purtat-o la nunta sa cu Regele Charles, va fi acordat nepoatei sale, Prințesa Charlotte.

Fiica în vârstă de șapte ani a lui William și Kate este privilegiată ca urmare a faptului că este singura fiică a Prințului de Wales,  cel care urmează acum în linia de succesiune la tron ascensiunea Regelui Carol al III-lea.

Lilibet, f
Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, în vârstă de un an, este puțin probabil să primească bijuterii, din cauza poziției sale în linia de succesiune, relatează Mirror.


Prințesa Diana a ales, la nunta sa cu Charles, să poarte o tiară emblematică a familie Spencer, moștenire de familie, refuzând să împrumute pentru ceremonie una a reginei, așa cum a făcut Meghan când s-a căsătorit cu Harry în 2018.

Tiara a fost parte dintr-un cadou de nuntă oferit în 1919 de Lady Sarah Spencer lui Lady Cynthia Hamilton, bunica Dianei, la căsătoria acesteia cu vicontele Althorp.

Potrivit unor surse din interiorul familiei regale britanice, se poartă deja discuții pentru ca tiara să-i fie oferitămicuței Charlotte. Bijuteria îi aparține în prezent fratelui mai mic al Dianei, Charles, al nouălea Conte Spencer."William este foarte conștient că fratele Dianei are propriile fiice, dar cei doi au căzut de acord că piesa iconică a Dianei aparține primei sale nepoate", declara o sursă pentru GoodToKnow, în 2021
.


O sursă de la Curtea Regală a declarat pentru revista australiană New Idea că Charlotte cunoaște tiara, din lucrurile pe care le-a aflat din familie despre bunica ei, Diana, și abia așteaptă să o poarte într-o zi, doar că s-ar putea să fie nevoită să aștepte până când se va căsători ea însăși, conform tradiției.Norocoasa Charlotte este, de asemenea, pe cale să devină cel mai bogat membru al familiei regale.


Conform estimărilor făcute, averea Charlottei va valora 3.6 miliarde de lire sterline, depășind cu mult pe cele ale fraților săi. Se estimează că George va strânge puțin sub 2.2 miliarde de lire sterline, în timp ce cea a lui Louis s-ar situa în jurul a 721 milioane de lire sterline.