3dots.ro

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați să-l răpească pe fiul său dintr-un hotel din New York 

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați să-l răpească pe fiul său dintr-un hotel din New York 

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați să-l răpească pe fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York, unde se afla alături de soția lui, anul trecut, Acuzațiile oficiale au fost formulate chiar de nora artistei, Marieangela King, relatează BBC.

Incidentul a avut loc în noiembrie 2022. Cei doi soți, Marieangela King și Elijah Blue Allman – fiul lui Cher, se aflau în New York într-o vacanță în care încercau să-și salveze relația, după ce cu un an înainte deschiseseră o acțiune de divorț.

”După ce am petrecut 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au năvălit în camera de hotel și l-au scos pe Allman”, a susținut nora cântăreței, într-o declarație dată în fața instanței în decembrie 2022.

”Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat pe Allman mi-a spus că au fost angajați de mama lui”, a mai spus aceasta.

În documentele din instanță, Marieangela King a declarat că avea cunoștință de faptul că soțul ei primea tratament la o unitate medicală, din august 2022, dar a susținut că nu știa  unde se află și că nu avea niciun mijloc de a-l contacta.

”În prezent, nu sunt la curent cu starea de sănătate a soțului meu sau cu locul unde se află”, a declarat ea în decembrie, declarându-se foarte îngrijorată pentru starea lui.

Elijah Blue Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul vedetei pop Cher și al fostului ei soț, muzicianul rock Gregg Allman. El s-a căsătorit cu Marieangela King în 2013.

Allman a vorbit anterior despre abuzul de droguri și luptele sale cu dependența, descriind într-un interviu acordat în 2014 pentru Entertainment Tonight cum a consumat droguri de la vârsta de 11 ani.

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs