3dots.ro

China. O adolescentă a cheltuit 64.000 de dolari de pe cardul mamei pe jocuri video

China. O adolescentă a cheltuit 64.000 de dolari de pe cardul mamei pe jocuri video

Din articol:

Părinții unei adolescente de 13 ani din provincia Henan, China, au avut un adevărat șoc atunci când au realizat că aceasta cheltuise 449.500 de yuani, adică aproape 64.000 de dolari, pe jocuri video, potrivit South China Morning Post.

Mama fetei a simțit că nu mai are aer atunci când a verificat contul bancar și a constatat că din cei 449.500 de yuani, bani pe care ea și soțul ei i-au economisit cu efort mare ani de zile, mai erau doar 0,5 yuani.

Și mai dur a fost momentul în care a descoperit că vinovată de dispariția banilor din cont era chiar fiica lor adolescentă, care a folosit cardul de debit pentru a-și susține dependența de jocuri video.

Fata a cheltuit toți banii din contul de economii în aproximativ patru luni, dar a reușit să păstreze secretul ștergând de fiecare dată istoricul operațiunilor bancare de pe telefon.

Și lucrurile ar mai fi trenat ceva vreme dacă unul dintre profesorii fetei nu remarca faptul că aceasta își petrecea prea mult timp pe telefon, chiar și în timpul orei de curs, și i-a anunțat mama.

Femeia s-a gândit că ceva ar putea fi în neregulă și a început să analizeze în amănunt problema, realizând destul de rapid că situația este extrem de gravă.

Adolescenta a cheltuit 330.000 de yuani pentru a cumpara jocuri și pentru a le dezvolta,  și alți aproximativ 100.000 de yuani pentru a cumpăra jocuri pentru colegii de școala.

Ea a spus că s-a simțit presată de colegi, care ar fi amenințat-o că le vor spune despre bani și jocuri părinților ei. Ca să le facă pe plac, le-a cumpărat și lor jocuri cu cardul mamei sale.

Mama fetei recunoaște că a făcut o greșeala atunci când i-a spus acesteia codul PIN, dar că a făcut asta pentru situația în care fata ar fi avut nevoie urgentă de bani pentru o situație neprevăzută.

Nu și-a imaginat niciodată că fiica ei va epuiza contul de economii al familiei în doar patru luni…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs