China. Un bărbat s-a trezit la nunta lui cu șase dintre fostele iubite care au organizat un protest: ”Astăzi te vom distruge”

Autor:

Data:

China. Un bărbat s-a trezit la nunta lui cu șase dintre fostele iubite care au organizat un protest: ”Astăzi te vom distruge”

Un bărbat din China a reușit să devină extrem de popular după ce o parte din fostele  iubite și-au făcut apariția la nunta lui unde au protestat față de modul în care el tratează femeile, amenințând în același timp că îl vor ”distruge”, potrivit South China Morning Post.

Întâmplarea s-a petrecut în provincia Yunnan, sud-vestul Chinei.

Mirele spune că a fost șocat atunci când a dat cu ochii la nunta lui de șase din fostele sale iubite care au afișat un banner pe care au scris: ”Suntem fostele iubite ale lui Chen. Astăzi te vom distruge”.

Într-un clip filmat în timpul nunții, femeile stau tăcute în mijlocul unei alei, tinând în mâini bannerul roșu.

Protestul lor a atras atenția unor nuntași, care s-au dus să le întrebe ce se întâmplă.

”M-a pus într-o situație foarte neplăcută. Am și avut o ceartă pe tema asta cu proaspăta mea soție”, a declarat Chen pentru o sursă locală după incident.

Protestul neașteptat a avut darul s-o înfurie pe mireasă, dar și părinții acesteia au fost nemulțumiți și i-au cerut explicații lui Chen.

Pe de altă parte, bărbatul a spus că nu are motive să fie supărat pe cele șase femei și a recunoscut că a fost un iubit rău în trecut. ”Eram imatur, eram mai tânăr și am rănit multe fete”, a mărturisit el.

Chen nu a dat detalii despre modul în care au decurs relațiile trecute, dar a spus că regretă sincer modul în care s-a comportat și i-a sfătuit pe alți bărbați să fie atenți la modul în care își tratează partenerele. ”Trebuie să fii loial iubitei tale și să nu o înșeli”, a mai spus Chen.

Clipul video și știrile despre incident au devenit virale în China și cei mai mulți utilizatori nu au avut niciun pic de înțelegere pentru Chen, pe care l-au criticat aspru. Mulți sunt de părere că proapăta lui soție ar trebui să divorțeze imediat de el.