3dots.ro

Un ciclist în vârstă de 21 de ani a fost ucis în timpul antrenamentului de un șofer beat și fără permis

Un ciclist în vârstă de 21 de ani a fost ucis în timpul antrenamentului de un șofer beat și fără permis

Guy Timor, membru al echipei de ciclism a Israelului, și-a pierdut viața, joi, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer beat şi fără permis de conducere, în timpul unui antrenament. Sportivul tocmai împlinise 21 de ani.

Tânărul ciclist în vârstă de 21 de ani a fost lovit în timpul ultimei sale sesiuni de antrenament înainte de a pleca în Cehia unde urma să concureze.

Potrivit Times of Israel, șoferul vinovat, în vârstă de 20 de ani, în afara faptul că era sub influența alcoolului, nu a deţinut niciodată permis de conducere şi a refuzat să oprească în ciuda faptului că poliţia i-a cerut acest lucru.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din maşină se vede cum şoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului chiar înainte de a lovi bicicleta. Şoferul a fost arestat.

Timor a reprezentat Israelul la campionatele europene şi mondiale din ultimii ani. În 2023, el a câştigat o medalie de argint la campionatele israeliene de ciclism pe şosea U23. În acest an, el a câştigat, de asemenea, argintul la campionatele israeliene de ciclism pe pistă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs