3dots.ro

Un curier conștiincios intră în mijlocul unei intervenții a trupelor speciale ca să livreze coletul – video

Un curier conștiincios intră în mijlocul unei intervenții a trupelor speciale ca să livreze coletul – video

Un curier de la Amazon a devenit o senzație în mediul online după ce a demonstrat extrema sa conștiinciozitate,  livrând un pachet chiar în mijlocul unei descinderi a trupelor speciale de poliție.

Curierul a făcut livrarea în urmă cu câteva zile, fix în momentul în care o echipă SWAT a avut o intervenție cu risc în Carolina de Nord. În ciuda pericolului evident, curierul și-a văzut neperturbat de treabă, scrie CBS News.

”Amazon livrează chiar și în mijlocul unei razii. Va livra coletul orice ar fi”, a comentat cea care a postat clipul video, care urmărea de la fereastră descinderea polițiștilor înarmați.

În ciuda nenumăratelor mașini de poliție de pe stradă și a unei prezențe masive a forțelor de ordine în zonă, curierul merge nestingherit către adresă, având la vedere uniforma cu logo-ul angajatorului.

Pare că înțelege cu adevărat ce se întâmplă în jurul lui abia atunci când un ofițer îl oprește și îi ia pachetul din mână urmând să-l ducă el la adresă.

În continuare, pentru a oferi un spectacol complet, face un gest cu totul neașteptat: foarte relaxat, își scoate telefonul și face o fotografie la toată scena, probabil pentru a avea dovada livrării, după care se întoarce la mașina de livrare.

Potrivit sursei citate, curierul respectiv a nimerit în mijlocul unei acțiuni a trupelor speciale care dura de aproape 24 de ore în Cary, Carolina de Nord.

Membrii echipei SWAT înconjuraseră o clădire în care se afla un suspect înarmat care se baricadase în interiorul unui bloc de locuințe, luându-l ostatic pe fiul lui de 11 ani.

”„Întotdeauna acordăm importanță siguranței curierilor care livrează coletele și le comunicăm în mod constant că, dacă nu se simt în siguranță, nu trebuie să livreze și să ne contacteze pentru sprijin imediat”, a comentat situația un purtător de cuvânt al Amazon.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs