3dots.ro

Pasagerii unei curse Emirates s-au trezit tot de unde au plecat după 13 ore de zbor

Pasagerii unei curse Emirates s-au trezit tot de unde au plecat după 13 ore de zbor

Pasagerii unui zbor Emirates care a decolat din Dubai cu destinația Auckland, Noua Zeelandă, la sfârșitul săptămânii trecute, au aterizat tot pe aeroportul de unde au plecat chit că au petrecut 13 ore în zbor.

CursaEK448 a decolat la ora locală 10:30, iar pilotul s-a întors din drum aproape de sfârșitul călătoriei de aproximative 13.000 de kilometri și a aterizat tot la Dubai după miezul nopții, potrivit Business Insider.

Motivul a fost unul cât se poate de motivat, aeroportul din Auckland s-a închis weekendul trecut, din cauza inundațiilor severe, măsura fiind luată  de autoritățile neo-zeelandeze în timp ce zborul din Dubai se apropia dedestinație.

”Aeroportul Auckland a evaluat daunele aduse terminalului internațional și, din păcate, a stabilit că nu poate opera zboruri internaționale astăzi.

Știm că acest lucru este extrem de frustrant, dar siguranța pasagerilor este prioritatea noastră principală”, a declarat administrația aeroportul într-un comunicat de presă.

”Regretăm neplăcerile cauzate clienților. Emirates va continua să monitorizeze situația din Auckland și să își țină la curent pasagerii”, a declarat compania aeriană pentru Business Insider.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs