3dots.ro

Dejan Lovren, croaților care nu respectă carantina: «Nu aveți creier, nu aveți educație, nu aveți umanitate, nu aveți nimic!»

Dejan Lovren, croaților care nu respectă carantina: «Nu aveți creier, nu aveți educație, nu aveți umanitate, nu aveți nimic!»

Într-o postare virulentă pe Instagram, croatul Dejan Lovren, fotbalistul lui Liverpool, revenit acasă din cauza epiedemiei de coronavirus, își critică dur conaționalii care nu respectă măsurile de ”distanțare socială” impuse de autorități.

Lovren i-a criticat violent pe cei care care stau în cafenele, un mesaj care poate trece peste granițe și se adresează tuturor celor care nu respectă regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Deși e stare de urgență și în Croația, funcționează doar magazinele cu produse de bază, iar oamenii sunt îndemnați să nu iasă din case, Lovren a imortalizat, vineri, imagini cu o cafenea din Zagreb plină.

"Nu mai fiți atât de egoiști. Înțelegi, voi, oare, amploarea problemei și sacrificiul pe care îl face personalul medical îl face pentru noi? Oamenlor, ce e cu voi? Boala se poate abate asupra tuturor din cauza celor care au încălcat autoizolarea în aceste zile

Nu aveți responsabilitate, nu aveți creier, nu aveți obraz, nu aveți educație, nu aveți umanitate, nu aveți nimic. În timp ce alții se sacrifică pentru voi, voi mergeți în continuare la cafenele, ca proștii. Rușine!”

Guvernul croat a decis să închidă restaurantele și cafenelele, însă, se pare că unii pot trece peste măsurile autorităților.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU