3dots.ro

Discursul mamei lui Edith Gonzales la ceremonia funerară – video

Discursul mamei lui Edith Gonzales la ceremonia funerară – video

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume, care a încetat din viață la vârsta de 54 de ani în urma unui cancer ovarian, a fost înmormântată,vineri, 14 iunie, în cadrul unei ceremonii private în Mexic, scrie Et Online. 

La funerariile actriţei au participat membri ai familiei – soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani) şi mama sa, Ofelia Fuentes, mai mulţi prieteni apropiaţi.

Pe scena plină de flori albe şi fotografii care o înfățișau pe Edith Gonzalez, mama acesteia a spus câteva cuvinte, printre lacrimi: ”Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Două membre ale trupei Pandora, Isabel Lascurian şi Myte Lascurian, au urcat pe scenă, alături de un mariachi, pentru a cânta ”Si Nos Dejan“ (”Dacă ei ne părăsesc“ – N.R.) – clasica melodie compusă de Jose Alfredo Jimenez Sandoval. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esto es para ti, #EdithGonzález, de tus amigas, #Pandora, "Si nos dejan".

A post shared by Revista TVNotas Oficial (@revistatvnotas) on

____________

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. 
 
În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine. 
 
Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară. 
 
Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din ”Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din ”Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din ”Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. 
 
Au urmat apoi rolurile din ”Aventurera“ (1998), ”Dragostea învinge“, ”Salome“ (2001), ”Pădurea blestemată“ (2004). A mai jucat, apoi, în filmul ”Deseo“ (2008) şi în telenovelele ”Dona Barbara“ (2008) şi ”Cameleones“ (2009).

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs