Novak Djokovic, la Melbourne, în izolare, sub paza poliției și fără telefon. «Ar putea fi trimis în detenție pentru imigranți»

05 Ian 2022 | scris de Cristina Romanescu

Novak Djokovic a sosit în Australia cu gândul la un nou titlu Grand Slam, ar fi al zecelea la  acest Open, dar autoritățile de la antipozi par să țină să i-l spulbere.

Novak Djokovic, la Melbourne, în izolare, sub paza poliției și fără telefon. «Ar putea fi trimis în detenție pentru imigranți»

Numărul unu mondial în clasamentul ATP a aterizat pe aeroportul Tullamarine din Melbourne miercuri seara, la ora locală 11. După șase ore încă nu trecuse de zona de control a documentelor.

Srdan Djokovic, tatăl lui Nole, a declarat pentru un portal media din Serbia că fiul său a fost izolat într-o încăpere a aeroportului și că i-a fost luat și telefonul mobil.

”Novak este în acest moment într-o cameră în care nimeni altcineva nu poate să intre și a cărei ușă este păzită de doi polițiști”, a declarat Srdan Djokovic pentru B92.

Problema lui Nole este că a prezentat autorităților australiene o viză care nu-i permită să intre în țară fără să fie vaccinat.

Ministrul Sportului în guvernul provinciei Victoria, Jaala Pulford, a anunțat pe Twitter că autoritățile nu îi vor acorda o viză de intrare lui Djokovici 

”Lui Novak Djokovic nu-i va fi acordată o viză de intrare pentru a participa la Australian Open 2022. Am fost cât se poate de clari în această privință, aprobarea vizelor revine guvernului federal, scutirile medicale, doctorilor”, a declarat Jaala Pulford.

Situația lui Djokovici este neclară în continuare, o sursă guvernamentală a declarat, pentru Herald Sun, că ”autoritățile ar putea să-l pună sau să-l trimită (pe Djokovic - N.R.) în detenție pentru imigranți”.


CLICK - Follow us on Google News