Donald Trump și soția lui, Melania, infectați cu COVID-19

Autor:

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost depistați pozitiv la COVID, în urma. testelor efectuate după ce o consilieră apropiată a fost depistată cu coronavirus.

În această seară, eu și Prima Doamnă am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat carantina și procesul de recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ”, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

Hope Hicks, consilieră apropiată a președintelui Trump, a fost infectată cu COVID-10. Liderul de la Casa Albă și soția sa, Melania, au intrat în contact cu aceasta.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american, când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

În ce stare este Donald Trump

Donald Trump este bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment, a declarat medicul președintelui american.

Medicul președintelui a spus că acesta este ±bine”, dar nu a făcut nicio precizare dacă are simptome specifice virusului. De asemenea, starea Melaniei Trump este bună, a adăugat medicul Sean P. Conley, scrie New York Times.

Medicul a adăugat că Donald Trump va rămâne izolat la Casa Albă și că își va îndeplini sarcinile "fără întrerupere".

Trump va fi atent supravegheat medical de cei mai buni profesioniști în domeniu, iar informațiile privind starea lui de sănătate vor fi aduse la cunoștința publicului, a adăugat Conley.

Leave a Comment