3dots.ro

Donald Trump și-ar fi îngropat fosta nevastă pe terenul de golf din New Jersey pentru a beneficia de scutiri fiscale

Donald Trump și-ar fi îngropat fosta nevastă pe terenul de golf din New Jersey pentru a beneficia de scutiri fiscale

Există speculații în media din SUA conform cărora Donald Trump și-ar fi îngropat fosta soție, Ivana Trump, pe terenul clubului său de golf din Bedminster, New Jersey, pentru a beneficia de scutirile fiscale oferite cimitirelor locale, scrie Daily Mail.

În statul New Jersey, cimitirele sunt scutite de impozitul pe venit, impozitul pe proprietate și impozitul pe vânzări.

Conform legislației fiscale de stat, nu există un număr minim de rămășițe umane care trebuie îngropate pe pământ pentru a putea beneficia de scutire.

Bedminster este deja eligibil pentru scutiri de impozite printr-un acord anterior încheiat de Trump cu guvernul local, deoarece clubul de golf este deja desemnat drept teren agricol, deoarece produce mulci pentru grădinărit.

Brooke Harrington, profesor de sociologie la Universitatea Dartmouth, a făcut o investigație ca să clarifice această problemă.

"Am verificat codul fiscal din New Jersey și băieți… este triplă evaziune fiscală. Impozitul pe proprietate, impozitul pe venit și impozitul pe vânzări sunt toate excluse", a spus Harrington.

Trump a anunțat pentru prima dată planuri pentru un cimitir de familie în Bedminster în 2007. Ulterior, a vrut să facă acolo un cimitir mai mare cu 300 de locuri și să construiască obeliscuri pentru cripta familiei, dar publicul nu i-a permis să facă acest lucru. Trump a declarat în repetate rânduri că ar dori să fie înmormântat la Bedminster.

Drept urmare, prima soție a fostului președinte al Statelor Unite, Ivana Trump, a fost înmormântată pe un teren lângă primul teren de golf pe 20 iulie.i.

Locul final de odihnă al Ivanei este marcat de o coroană de flori albe și o piatră de granit strălucitoare gravată cu numele, data nașterii și data morții.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU