Romantism de secol XXI, la Londra. Fostul soţ și amantul și-au disputat femeia visurilor lor într-un duel medieval

Romantism de secol XXI, la Londra. Fostul soţ și amantul și-au disputat femeia visurilor lor într-un duel medieval

O situație a naibii de ciudată s-a petrecut la Londra, într-un triunghi amoros al unor lituanieni, în care femeia nu a știut cum să rezolve marea dilemă de a alege unul din cei doi bărbați care o doreau cu disperare…

Asta Juskauskiene, o femeie în vârstă de 35 de ani, este judecată pentru că a manipulat și controlat confruntarea într-un duel medieval dintre fostul său soț și amant, primul în vârstă de 42 de ani, al doilea de 25, relatează Daily Mail.

Conform procurorilor, Asta Juskauskiene și Giedruis Juskauskas divorțaseră cu șase luni înainte evenimentului, dar continuau să întrețină relații sexuale, iar bărbatul era o prezență obișnuită în casa femeii, contribuind și financiar la creșterea fetiței în vârstă de cinci ani pe care o aveau împreună.

Dar, între timp, Astei Juskauskiene i se aprinseseră călcâiele după un deținut, Andrius Semionovas, cu care s-a și căsătorit. și pe care îl aștepta cu nerăbdare să sosească la Londra imediat după eliberare. Numai că, bărbatului nu i-a fost permisă intrarea în Marea Britanie, fiind deportat.

Romantismul femeii de 35 de ani s-a mutat către un lituanian, Mantas Kvedaras, în vârstă de 25 de ani, aflat tot în detenție, pe care îl cunoscuse ca fiind amicul lui Semionovas. Au început legătura online, iar relația lor a devenit una cu puternic caracter sexual.

După ce Mantas Kvedaras a fost eliberat, cei doi s-au întâlnit, pe 29 mai, la Stockholm, iar două săptămâni mai târziu acesta a sosit la Londra, intrând în dispută cu fostul soț, Giedruis Juskauskas, extrem de gelos, spun apropiații familiei.

Confruntarea dintre cei doi s-a petrecut la câteva zile de la sosirea lui Mantas Kvedaras la Londra. Cei doi bărbați și-au dat întâlnire într-un loc mai puțin circulat, pe o alee din cartierul Stratford, în estul Londrei, și s-au luptat cu cuțitele. În cele din urmă a câștigat amantul, fostul soț găsindu-și atunci sfârșitul.

Asta Juskauskiene îi mărturisise în prealabil unei prietene că cei doi urmau să se lupte pentru a-l decide pe cel care-i merită afecțiunea și că îl încurajase pe proaspătul amant să folosească orice mijloc posibil în luptă, care i-ar fi scăpat de prezența fostului soț.

Asta Juskauskiene a încercat să acopere urmele care îl legau pe amant de incident, ștergând conversațiile telefonice purtate de pe telefonul ei, care ar fi putut-o incrimina.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU