Regină a frumuseții din Ecuador, ucisă de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram locul în care se afla

Regină a frumuseții din Ecuador, ucisă de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram locul în care se afla

Landy Parraga Goyburo, o fostă concurentă la Miss Ecuador, a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța locul în care se afla, scrie The Telegraph.

Landy Parraga Goyburo a fost împușcată după ce a postat pe Instagram o fotografie cu ea servind fructe de mare la un restaurant din orașul Quevedo. Așa au aflat ucigașii ei unde se află.

Tânăra în vârstă de 23 de ani tocmai făcuse publică fotografia, când doi bărbați înarmați au dat buzna în restaurant și au tras de mai multe focuri de armă.

Incidentul, surprins de camerele de supraveghere, o înfățișează pe tânără vorbind cu un bărbat în timp ce alți doi bărbați înarmați se apropiau de restaurant. Unul s-a oprit la intrare, în timp ce al doilea a început să tragă. Tânăra și bărbatul cu care vorbea au fost împușcați. Ulterior, atacatorii au fugit de la locul faptei.

Anchetatorii cred că atacul asupra tinerei a fost ordonat de văduva unui baron al drogurilor cu care se credea că ar fi avut o aventură.

Potrivit informațiilor cercetate de The Telegraph, Landy ar fi fost iubita lui Leandro Norero, un traficant de droguri căsătorit, care a fost ucis într-o revoltă din închisoare în urmă cu 18 luni. Anchetatorii au găsit în telefonul acestuia fotografii cu regina frumuseții și dovezi ale cadourilor generoase pe care el i le oferise, inclusiv apartamente și mașini.

În ultima postare a ei pe contul ei de Instagram, tânăra este fotografiată într-un costum de baie portocaliu, iar mesajul care însoțește imaginea este: ”Viața este un ecou, ​​ceea ce trimiți se întoarce la tine”.

Landy Parraga Goyburo a fost o influenceriță Instagram și o regină a frumuseții care a ocupat locul 5 la ediția 2022 a Miss Ecuador.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories