Regina Marii Britanii a exclus din meniu un aliment: Nu suportă nici gustul, nici mirosul

Regina Elisabeta a II-a  are 95 de ani si se mentine in forma, fara sa aiba probleme grave de sanatate.

Desigur, o echipa de medici supravegheaza atent meniul suveranei Angliei, precum si activitatea fizica recomandata pentru o persoana ajunsa la o varsta asa inaintata, insa, dupa cum spune fostul chef de la Buckingham, Darren McGrady, regina mai incalca unele dintre recomandari.

Dintotdeauna, Elisabeta a urat usturoiul si mancarurile cu prea multa ceapa, altfel ca le-a taiat complet din meniu, spre parerea de rau a sotiei lui Charles, Camilla, care a confirmat spusele fostului bucatar care a iesit la pensie: “Nu suporta nici gustul, nici mirosul si astfel nici unul dintre noi nu putem manca”, scrie Daily Star.

McGrady mai spune ca Majestatea Sa prefera carnea bine facuta, nu se atinge de muschiul pregatit in sange si ii face placere sa mai vina prin bucatarie, sa vada cum este pregatita mancarea.

Slabiciunea mare a reginei este un cocktail, doua parti Dubonnet si o parte gin, iar chef-ul spune ca niciodata aceste bauturi nu lipsesc din palat, pentru ca Majestatea sa solicita destul de des bauturile preferate, asta desi medicii ii recomanda sa renunte la bauturi alcoolice.

Regina le repeta ca Dubonnet-ul nu are cum sa ii dauneze, atat timp cat are la baza un vin cu ierburi, radacina si scoarta de plante aromate, o doza mica de chinina si ca este mai mult medicament decat bautura.