Elon Musk și Grimes au devenit în secret părinți pentru a treia oară

Elon Musk și Grimes au devenit în secret părinți pentru a treia oară

Lumea întreagă a aflat că Elon Musk are un al treilea copil cu fosta sa parteneră, cântăreața canadiană Grimes.

Anunțul nu a fost făcut public de părinți ci a fost dezvăluită în cartea autobiografică a lui Musk semnată de scriitorul Walter Isaacson, relatează The Independent.

În buna tradiție a numelor date de Musk copiilor lui, băiețelul va trebui să se prezinte colegilor ca fiind Techno Mechanicus, Musk, dar i se poate spune și Tau.

Nu se știe dacă în biografia lui Musk, care urmează să fie publicată pe 12 septembrie, vor fi mai multe amănunte despre copil, inclusiv când sau unde s-a născut.

Musk a părut să confirme duminică informația, într-o postare pe platforma X, fostă Twitter.

Elon Musk este tatăl a 11 copii cu 3 femei diferite. Primul său născut a murit însă pe când avea doar 10 săptămâni, din cauza sindromului morții subite a sugarului.

Elon Musk, 52 de ani, și Grimes, 35 de ani, au format un cuplu între 2018 și 2022. În septembrie 2021, cei doi s-au despărțit, însă apoi au decis să mai acorde o șansă relației. Împăcarea a fost de scurtă durată, întrucât s-au despărțit din nou anul trecut, potrivit sursei citate.

Cei doi mai au împreună un băiațel, pe nume X Æ A-Xii, sau X, care s-a născut în 2020, și o fetiță, pe nume Exa Dark Sideræl Musk, născută în decembrie 2021 cu ajutorul unei mame surogat.