3dots.ro

BBC. Bătaie între miliardarii lumii: Elon Musk și Mark Zuckerberg, gata să se înfrunte într-o cușcă MMA

BBC. Bătaie între miliardarii lumii: Elon Musk și Mark Zuckerberg, gata să se înfrunte într-o cușcă MMA

Elon Musk și Mark Zuckerberg își vor putea oferi unul altuia pumni cu nemiluita într-o luptă în stil MMA. Pare a fi o glumă, dar s-ar putea să se întâmple în realitate, scrie chiar și BBC

Sfada celor doi titani ai lumii digitale a pornit în urmă cu câteva zile, când au apărut informații despre faptul că Meta lucrează la implementarea unei rețele de socializare care să devină un concurent al Twitter. Rețeaua ar fi concepută pentru postări de text și ar putea purta numele Threads.

După ce-a aflat de planurile Meta, Musk l-a ironizat pe Zuckerberg de mai multe ori.

Musk s-ar fi enervat după ce a aflat și că unul dintre cei mai importanți directori ai Meta a spus că se dorește crearea ”unei versiuni de Twitter condusă în mod sănătos” – o aluzie la stilul de management aplicat de Musk, care a schimbat foarte multe la Twitter și a dispus concedierea acâteva mii de angajați.

Ulterior, un angajat Meta a confirmat pentru BBC că există un astfel de proiect în dezvoltare.

Mai mult, ca să pună și mai mult gaz pe foc, Mark Zuckerberg a declarat într-un interviu recent: ”mereu am considerat că Twitter trebuie să aibă un miliard de utilizatori”, o altă ironie la adresa lui Musk, fiindcă rețeaua al cărui proprietar este are cam 300 de milioane de utilizatori.

Într-unul din schimburile de replici de pe Twitter, un utilizator i-a spus în glumă lui Elon Musk pe Twitter că nu ar trebui să se pună cu șeful Facebook, fiindcă Zuckerberg este bun la jiu-jitsu.

Musk i-a răspuns: ”I’m up for a cage match if he is lol.”, aducând pentru prima oară vorba despre un meci în ”cușcă”, specific MMA.

În replică, Zuckerberg a postat o captură de ecran cu ”tweet-ul” lui Musk la care a adăugat un ”caption” în carea a scris: ”send me location”.

Părea o glumă, dar publicația The Verge a scris apoi, citâdn surse anonime, că Zuckerberg este chiar gata să accepte un astfel de meci real, așa că ”mingea” este în ”terenul” lui Musk.

După ce a fost publicat articolul din The Verge, cu titlul ”Zuckerberg este gata să se lupte cu Elon Musk într-un cage match”, Musk a dat și o replică la postarea lui Zuckerberg cu ”send me location”. Zuckerberg a scris: ”Vegas Octagon”.

Musk a comentat tweet-ul lui Zuckerberg: ”Am o mișcare, ”Morsa”, în care doar mă așez deasupra oponentului și nu fac nimic”, ulterior a mai scris: ”Nu fac niciun fel de antrenament, doar îmi arunc copii în aer și-i prind”.

Octagon este zona închisă unde se desfășoară campionatele Ultimate Fighting Championship (UFC), iar UFC are sediul în Las Vegas. Uriașa ”cușcă” din ring se numește „Octagon”, fiindcă este octogonală (are opt laturi).

Pe internet au apărut glume, pariuri și nesfârșite discuții despre cine ar câștiga un meci Zuckerberg vs Musk.

Musk, în vârstă de 51 de ani, a crescut în Africa de Sud și a povestit că a participat la lupte de stradă, când era tânăr. Musk este mult mai înalt decât Zuckerberg, având 186 cm, față de 171 cm.

Zuckerberg are 39 de ani și este pasionat de ju-jitsu, câștigând și unele turnee. Se pare că este pasionat și de ”mixed martial arts” (MMA) și face antrenamente de ceva timp.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs