3dots.ro

Elon Musk, tată pentru a douăsprezecea oară! Și spune că nu se va opri să lupte împotriva subpopulării planetei…

Elon Musk, tată pentru a douăsprezecea oară! Și spune că nu se va opri să lupte împotriva subpopulării planetei…

Elon Musk a devenit din nou tată la începutul acestui an!  Cel de-al doisprezecelea copil al magnatului tech este rodul relației sale cu directorul de proiecte speciale al companiei Neuralink, Shivon Zilis, raportează Bloomberg.

Musk a confirmat informația pentru Page Six, ținând să puncteze că evenimentul nu a fost un „secret” pentru cei apropiați  familiei lui.

”În ceea ce privește ‘a avut în secret un copil’, acest lucru este fals. Toți prietenii și familia noastră știu. Faptul că nu am emis un comunicat de presă, ceea ce cred cî ar fi un comportament ciudat, nu înseamnă ‘secret'”, ” a declarat Musk publicației britanice.

Este cel de-al treilea copil al cuplului, după gemenii născuți în 2021, pentru care Musk a depus ulterior o petiție în instanță pentru a le schimba numele pentru a „avea numele de familie al tatălui și să conțină numele de familie al mamei ca parte a numelui lor mijlociu”.

Nu este clar câți copii are Musk în total, dar 11 copii sunt recunoscuți în mod oficial: cinci cu prima sa soție, autoarea Justine Musk, trei cu muziciana Grimes și trei cu Zilis.

Vestea despre un alt copil al lui Musk cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce The Wall Street Journal a raportat că miliardarul avea „relații care sfidau limitele” cu angajate de la SpaceX.

Potrivit raportului, o fostă angajată SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut de mai multe ori să aibă copii cu el. Conform sursei citate, după ce a refuzat oferta lui Musk, i s-a refuzat o mărire de salariu. Publicația a mai raportat că ea a părăsit în cele din urmă compania și a primit un pachet de despăgubire evaluat la peste un milion de dolari.

Musk a vorbit public  despre opiniile sale privind riscurile produse de scăderea ratei natalității în lume și a afirmă că această problemă este cea mai mare amenințare pentru civilizație. De asemenea, a spus că și-a încurajat prietenii să aibă mai mulți copii.

La o zi după ce Business Insider a raportat că a avut gemeni cu Zilis, el a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta la criza de subpopulație.”

Musk nu este singurul magnat din tehnologie care dorește să se reproducă pentru a salva umanitatea. Ideologia a câștigat teren printre unii oameni puternici care cred că pot contracara riscurile scăderii ratelor natalității prin producerea de descendenți genetic superiori.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU