Elveția. Sute de oameni s-au călcat în picioare să culeagă bancnotele aruncate dintr-o dronă, un copil a fost grav rănit – video

Elveția. Sute de oameni s-au călcat în picioare să culeagă bancnotele aruncate dintr-o dronă, un copil a fost grav rănit - video

Deși se spune că elvețienii ar fi un popor destul de rațional și rezervat, un influencer de pe TikTok a reușit să le ia mințile a câtorva sute de persoane care se aflau într-un parc din Zurich după ce-a aruncat dintr-o dronă bancnote în valoare de 24.000 de franci elvețieni, informează 20Minuten.

”Numele meu este Oracle și sâmbătă, 11 mai, va ploua bani peste Chinawiese din Zurich. Nu crezi? Atunci stai acasă! Tuturor celorlalți: mult succes”, a transmis tiktoker-ul, într-un clip video.

Ploaia de bani a provocat isterie, haos și persoane rănite.

”Toată lumea s-a bătut pentru bancnote. Oamenii țipau. Am fost aruncat la pământ. Ambulanța era și ea acolo.

Am fost acolo, de la ora 16.00. Apoi am văzut oameni alergând. Un bărbat cu o mască aurie a făcut un anunț la un megafon: „Stați calmi și aveți răbdare!” Apoi a venit o dronă și a aruncat banii. Am pus mâna pe 70 de franci”, a declarat unul dintre cei prezenți. pentru Blick.

Poliția cantonală din Zurich a anunțat că în timpul incidentului un copil de 12 ani a fost grav rănit ”cu un obiect ascuțit” și fost dus la spital.

Cazul din Elveția nu e singular. Anul trecut, influencerul Kazma a aruncat din elicopter un milion de dolari, iar 4.000 de oameni s-au înghesuit să culeagă bancnotele, în Cehia.

@ilkay.elisabeth Ihr wend mer sege geld chunnd ned vom himmel😭 @Oracle Comics danke für 20 stutz #switzerland #oraclecomicsswiss #chinawiese #geld #moneyraining ♬ Originalton – ilkay

@nostresstv0 #oracle #szeneischzüri #geld #chinawiese ♬ Originalton – NoStressTV

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories