3dots.ro

Raliu de lux. Doi elvețieni au murit carbonizați într-un Ferrari după ce au încercat să depășească un Lamborghini – video

Raliu de lux. Doi elvețieni au murit carbonizați într-un Ferrari după ce au încercat să depășească un Lamborghini – video

Din articol:

Un cuplu de elveţieni, în vârstă de 63 şi 67 de ani, și-a găsit sfârșitul carbonizat, într-un Ferrari, într-un accident rutier, în Sardinia, informează Il Messagero.

Accidentul s-a produs marţi, în apropiere de San Giovanni Suergiu, o comună situată în sudul insulei, pe un drum pe care depăşirile sunt interzise în anumite porțiuni.

Cuplul, nefiind posesor al unui Ferrari, a închiriat unul pentru a participa la un raliul de maşini de lux ce s-a desfășurat pentru câteva zile pe insula italiană.

O înregistrare video a accientului violent, difuzată pe reţele de socializare, surprinde Ferrari-ul în care se aflau cei doi elvețieni acroșand un Lamborghini pe care încercau să-l depăşească.

În urma impactului, mașina Lamborghini a lovit, la rândul ei, o rulotă, care s-a răsturnat pe drum. Cuplul din rulotă a fost rănit uşor.

”Aproape ajunsesem la destinaţie, când un fel de explozie a avut loc brusc, iar eu am pierdut controlul rulotei!”, a declarat șoferul pentru ziarul L’Unione Sarda.

Cei doi ocupanţi ai mașinii Ferrari, originari din cantonul Zurich, au murit carbonizaţi în automobilul care a luat foc.

Cei aflați în Lamborghini – o actriţa de la Bollywood Gayatri Joshi şi soţul său, un magnat şi miliardar imobiliar – au scăpat teferi.

O anchetă a fost deschisă de către justiţia italiană în vederea clarificării circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs