3dots.ro

Emmanuel Macron, întrebat despre cum au reacţionat părinţii săi la relaţia cu Brigitte: Rău, e normal. A fost un amestec din toate – video

Emmanuel Macron, întrebat despre cum au reacţionat părinţii săi la relaţia cu Brigitte: Rău, e normal. A fost un amestec din toate – video

Într-o campanie de imagine, menită să-l reîmprietenească pe preşedinte cu poporul francez, Emmanuel Macron, a răspuns întrebărilor neaşteptate ce au venit din partea unor jurnalişti neprofesioniști, cu tulburări din spectrul autist, în cadrul emisiunii ”Les Rencontres du Papotin”, de pe canalul de televiziune France 2, scrie Le Figaro.

Probabil și din cauza afecțiunii jurnaliștilor, întrebările primite nu au fost filtrate: ”Ai mulţi bani?”. la care, Macron a răspuns: ”Am avut mai mulți înainte de a fi la Elysée!”. "Ai mulți prieteni?", ”Nu este cea mai bună meserie să ai mulţi prieteni”.

”Ce părere ai despre Putin şi a început războiul din cauza unei ţări care l-a provocat?”, și-au manifesta curiozitatea jurnaliștii. ”Mai întâi, când îl întâlneşti aşa, nu este neplăcut, acesta este paradoxul… Apoi, cred că nu există nimic care să justifice începerea războiului […]”, a răspuns Macron

Unul dintre subiectele abordate în timpul interviului a fost iubirea. Unul dintre jurnalişti a întrebat ”de ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de un supraveghetor?". ”Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă…”, a spus Macron.

Apoi, lui Macron, i-a fost dat un bilețel scris de mână, președintele citind întrebarea: ”El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”.

Cu zâmbetul pe buze, Macron a răspuns: ”când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel".

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe şeful statului cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu Brigitte.

”Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”, a spus Macron.

Un alt reporter l-a întrebat pe preşedinte ”Îţi este dor de Manette?”, referindu-se la bunica şefului statului, de care acesta era foarte apropiat.

Emoționat, cu lacrimi în ochi, Macron a răspuns: ”Da, mi-e dor de ea pentru că a avut foarte multă grijă de mine când eram mic şi adolescent”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs