Englezul care și-a abandonat soția și copiii s-a despărțit și de ucraineanca pe care o găzduise în casă

27 Sep 2022 | scris de Anita Raicu

După ce povestea lui a captat interesul opiniei publice timp de câteva luni,  englezul care și-a părăsit partenera pentru o refugiată ucraineană pe care o găzduise în casă s-a despărțit acum și de ea.

Englezul care și-a abandonat soția și copiii s-a despărțit și de ucraineanca pe care o găzduise în casă

Tony Garnett, în vârstă de 30 de ani, a dat-o afară pe Sofia Karkadym, 22 de ani, din Lviv, după o ceartă, informează The Sun, într-un articol exclusiv al publicației britanice.

Motivul încheierii relației ar fi că Sofia, în timpul unei dispute pe care au avut-o, de nervi, a început să înfigă un cuțit în mod repetat într-un perete. De asemenea, el a acuzat-o pe Sofia că este abuzivă și alcoolică.

Incidentul s-a petrecut chiar în ziua în care el își sărbătorea ziua de naștere, și a fost necesară chiar și intervenția poliției.

Garnett a fi declarat că nu mai există cale de împăcare cu ucraineanca, fiind sătul de accesele ei de furie.

“Inițial mi-a fost milă de ea, și-a părăsit casa și țara, care era în război, și nu cunoștea pe nimeni aici. Am crezut că sunt îndrăgostit de ea. Dar există o latură a ei pe care nu o mai pot suporta. Se enervează și devine agresivă”, a declarat el. 

Britanicul mai spune că Sofia l-ar fi implorat să nu o părăsească: “Dar nu mai pot să-i mai acord șansă după șansă, când literalmente în seara scandalului mi-a fost frică pentru viața mea”. 

Fosta sa soție, Lorna, nu a părut deloc surprinsă de deznodământul relației lui Garnett cu refugiata ucraineanca:

"Știam că se va sfârși cu un dezastru pentru ei - doar că nu credeam că se va întâmpla după numai patru luni".

Totodată, ea spune că a obținut un ordin de restricție prin care fostul soț nu o mai poate întâlni. 

Conform publicației britanice, englezul are deja păreri de rău pentru că și-a părăsit familia pentru Sofia, spunând că el a sacrificat totul pentru relația cu ucraineanca și că aceasta este greșeala vieții lui.

Fosta soție spune, însă ca pentru nimic în lume nu l-ar primi înapoi pe Garnett, după suferința pe care i-a pricinuit-o. “Mi-e foarte greu să simt milă față de el”, a declarat Lorna pentru The Sun


 


CLICK - Follow us on Google News