3dots.ro

Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea sfârșitului lumii

Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea sfârșitului lumii

O familie din Olanda care și-a petrecut ultimii nouă ani într-un subsol în așteptarea sfârșitului lumii a fost descoperită de poliție, după ce cel mai mare dintre fii a intrat într-un bar din localitate, a comandat o bere și le-a spus celor prezenți că are nevoie de ajutor, informează bbc.co.uk.

Martorii au declarat că tânărul părea foarte confuz și de la el au aflat că familia lui trăia într-o izolare totală, în așteptatea sfârșitului lumii.

”A comandat cinci beri și le-a băut pe toate. Am stat de vorbă cu el și mi-a spus că este fugar și are nevoie de ajutor… Avea păr lung, o barbă murdară, purta haine vechi și părea foarte confuz.

A spus că nu a fost niciodată la școală și nu a mai trecut pe la frizerie de nouă ani.

A spus că are frați și surori care trăiesc la fermă, că el este cel mai mare și că a fugit pentru că nu mai vrea să trăiască în felul acesta. Am chemat poliția”, a mai spus proprietarul barului.

Evenimentul s-a petrecut în Ruinerwold, un sat cu o populație de până în 3.000 de locuitori.

Familia, un bărbat în vârstă de 58 de ani și cei șase copii ai lui, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, trăiau la o fermă în afara localității, într-o zonă izolată.

Un vecin a declarat pentru presa olandeză că el a văzut la fermă doar un bărbat și niciodată nu a zărit vreun copil. Poștașul din localitate a povestit că nu a avut niciun plic de livrat la adresa respectivă.

Poliția din Drenthe a confirmat că a arestat un bărbat de 58 de ani, dar că acesta refuză să coopereze. Poliția a postat mesaje pe Twitter în care au spus că este un caz complicat, că sunt îngrijorați pentru starea în care se află toți membrii familiei care au trăit în subsol și deoocamdată există multe întrebări fără răspuns.

Nu este foarte clar de când bărbatul de 58 de ani își ține familia în subsol și ce s-a întâmplat cu mama copiilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs