O femeie în vârstă de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

O femeie în vârstă de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

Însoțitorii de zbor ai unei curse American Airlines de la Chicago în Michigan au fost surprinși să constate că locul pe care se așteptau să îl ocupe un bebeluș, de care urmau să aibă grijă, se afla o femeie în vârstă, relatează Business Insider.

Patricia, femeia în cauză, are 101 ani și spune că i se întâmplă adesea să fie confundată cu un copil de un an, atunci când își face rezervare pentru un bilet de avion.

”Mi s-a părut amuzant că ei credeau că sunt un bebeluș, iar eu de fapt sunt o femeie în vârstă”, a spus ea.

Patricia, care călătorește destul de des cu avionul, pentru a-și vizita familia, spune că sistemul de rezervări al companiei aeriene nu pare să proceseze faptul că s-a născut în 1922 și nu în 2022.

”Fiica mea a făcut rezervarea online pentru bilet, iar computerul de la aeroport credea că data mea de naștere este 2022”, a spus ea.

În timpul unei alte călătorii cu avionul, personalul aeroportului de destinație se aștepta să transporte un copil, așa că nu a adus un scaun cu rotile pentru femeie, deși ea ceruse acest lucru la rezervare. Așa că Patricia a trebuit să aștepte până când au coborât toți ceilalți pasageri pentru a primi ajutorul de care avea nevoie.

”Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, așteptau un copil, nu pe mine”, a spus Patricia.

Companiile aeriene adoptă din ce în ce mai mult sisteme automatizate pentru a-și face operațiunile mai eficiente. În cea mai mare parte, pasagerii sunt mulțumiți, dar apar și cazuri, precum cel al Patriciei, care afectează pasagerii cei mai vulnerabili și cu nevoi speciale.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories