O fetiţă de 5 ani a mers un kilometru cu fratele în braţe, pe un ger de -35 de grade Celsius, doar în șosete

Autor:

Data:

O fetiţă de doar cinci ani a străbătut singură, cu fratele ei mai mic în brațe, prin ger la temperaturi teribil de scăzute, aproape un kilometru, pentru a cere ajutor.

Întâmplarea s-a petrecut în Venetie,  Alaska. Fetiţa şi fratele ei, în vârstă de un an și jumătate, fuseseră lăsați singuri în casă de mama lor și simțindu-se nesigură, sora mai mare a luat decizia să plece spre casa vecinilor, aflată la un kilometru distanță.

Suportând la temperaturi de -35 de grade Celsius, cei doi micuți au ajuns la uşa vecinilor îmbrăcaţi în haine subţiri şi încălţaţi doar în şosete.

Vecinii au chemat imediat poliţia, iar mama lor a fost arestată sub acuzaţia că i-a pus în pericol pe cei doi minori.


”Julie Peter, în vârstă de 37 de ani, din Venetie, a fost arestată pentru acuzaţia că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani şi un altul în vârstă de 18 luni în locuinţa sa, fără supravegherea unui adult”, a anunțat public Departamentul de siguranţă publică din statul Alaska.

Venetie este un sat mic, cu o populaţie de aproximativ 175 de persoane, situat la aproximativ 200 de kilometri la nord de oraşul Fairbanks.

Leave a Comment