Filmare cu prim-ministrul Finlandei. Sanna Marin dansează lasciv și se îmbrățișează cu o prietenă – video

Prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, a intrat din nou în atenția mass-media după o filmare apărută pe internet în cursul zilei de joi, 18 august.

Sanna Marin este filmată la o petrecere în ipostaze intime alături de prieteni.

Clipul video a fost difuzat la câteva zile după ce Marin s-a pozat într-o postură cool alături de Janita Autio, fotografa sa oficială.

Noile imagini au relansat valul de critici la adresa prim-ministrului Finlandei, care se bucură de simpatie la nivel mondial datorită aparițiilor sale mondene.

Mulți finlandezi acuză că Marin nu se poate concentra la îndatoririle guvernamentale și că ipostazele în care se prezintă public sunt nedemne pentru postul pe care-l ocupă.

Petrecerile Sannei Marin au devenit subiect de presă în timpul pandemiei, atunci când prim-ministrul și-a lăsat intenționat acasă telefonul oficial pentru a nu fi deranjată în timpul unei distracții.

Echipa ei de securitate a încercat să o sune pentru a-i comunica faptul că intrase în contact cu o persoană depistată pozitiv la testul COVID.

Sanna Marin și-a apărat dreptul de a se bucura de timpul liber.

”Acestea sunt nişte imagini private ce nu erau menite să fie făcute publice”, a spus Sanna Marin pentru cotidianul finlandez Iltalehti, exprimându-şi de asemenea dezaprobarea pentru scurgerea acestor imagini.

Șefa guvernului finlandez, în vârstă de 36 de ani, a adăugat că nu are ”nimic de ascuns şi nu a făcut nimic ilegal”. Chiar dacă a consumat alcool la petrecere, ea a subliniat că nu a consumat droguri.

Împreună cu câţiva prieteni celebri ai săi, Sanna Marin a petrecut într-o casă privată, înainte de a vizita două baruri. Ea a subliniat dreptul său de a-şi petrece timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta ei, declarând pentru postul de radio Yle că speră că lumea va accepta acest lucru şi că finlandezii ”trăiesc în democraţie”.

Sanna Marin a atras atenţia în trecut participând la festivaluri de muzică rock şi petrecând în cluburi. În timp ce mulţi tineri din Finlanda se mândresc cu această ”latură sălbatică” a premierului lor, înregistrarea video a stârnit și critici în rândul persoanelor care consideră comportamentul ei nepotrivit.