3dots.ro

Fiul lui Diego Maradona, acuzații grave: ”Mi-au ucis tatăl!”

Fiul lui Diego Maradona, acuzații grave: ”Mi-au ucis tatăl!”

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la vâsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. La nici patru ani de la dispariția legendarului fotbalist, fiul său face o serie de acuzații grave la adresa anturajului sau a celor care i-au îngrijit tatăl, relatează Mundo Deportivo.

Chiar dacă a refuzat să nominalizeze pe cineva, Diego Armando Maradona Jr. a lăsat să se înțeleagă că cineva l-a lăsat să moară pe tatăl său, chiar dacă existau șanse să fie salvat.

”Până în ziua când voi muri, voi lupta pentru dreptate”

”Este o anchetă în desfășurare. Noi, copiii lui, avem multă încredere în justiția din Argentina. Sunt convins că asta nu ar fi trebuit să se încheie în felul ăsta. Mi-au ucis tatăl.

Nu este treaba mea să spun cine a fost, mi-am făcut o idee, dar nu pot să spun. L-au lăsat în voia sorții când se putea face ceva. Am făcut o promisiune: până în ziua când voi muri, voi lupta pentru dreptate”, a declarat fiul marelui fotbalist.

Fiul fotbalistului s-a născut la Napoli, fiind rodul relației extraconjugale a lui Maradona cu Cristiana Sinagra.

”Nu am acceptat pe deplin moartea sa”

Diego Maradona Jr. a împărtășit jurnaliștilor și momentele dureroase prin care a trecut atunci când a aflat că și-a pierdut tatăl.

”Acest gol din mine nu va dispărea niciodată, dar dragostea pe care toată lume i-o arată face durerea mai ușoară, cel puțin o parte.

Încerc să văd partea bună a lucrurilor. M-am luptat multă vreme pentru recunoașterea paternității, iar, în final, am avut privilegiul să fiu aproape de el și să avem o relație normală tată – fiu.

Au fost patru ani foarte frumoși. Nu am acceptat pe deplin moartea sa, nu cred că o voi accepta vreodată, nu era momentul.

La acel moment, eram bolnav, eram internat pentru Covid, nu am putut să merg în Argentina. Am primit un mesaj din partea unui prieten spaniol, dar nu știam nimic. Am pornit televizorul și am văzut că toată lumea vorbește despre moartea lui. Apoi, soția mea mi-a confirmat vestea”, a adăugat Maradona Junior.

Casa părinților lui Diego Armando Maradona, vândută la licitație

În urmă cu doi ani, familia fostului fotbalist argentinian a scos la licitație mai multe obiecte și proprietăți care i-au aparținut, și a fost nevoie de 11 luni pentru ca imobilul din Buenos Aires să aibă un nou proprietar.

Conform Mundo Deportivo, casa aflată în cartierul de lux Villa Devoto a fost cedată la licitație în schimbul sumei de aproximativ 870.000 de euro.

Locuința a fost construită în 1986, iar părinții lui Maradona au primit-o cadou din partea celui poreclit „Copilul de Aur”. Suma încasată în urma vânzării va fi împărțită de cei cinci moștenitori trecuți de argentinian în testamentul său.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs