Fiul președintelui Ugandei oferă 100 de vaci pentru a se căsători cu Georgia Meloni

07 Oct 2022 | scris de Cristina Romanescu

Muhoozi Kainerugaba, nu numai fiul președintelui Ugandei, ci și general, comandant al forțelor terestre ale acestei țări africane, se face remarcat prin postările pe care le publică celor spre deliciul celor 600. 000 de urmăritori ai contului său de Twitter.

Fiul președintelui Ugandei oferă 100 de vaci pentru a se căsători cu Georgia Meloni

După ce amenințase zilele trecute că va invada Kenya, fapt pentru care tatăl său, președintele, și-a cerut public scuze țării vecine, Muhoozi Kainerugaba a scris că are de gând să se însoare. Și nu cu oricine, ci cu Giorgia Meloni, viitorul prim-ministru italian.

a intenționat să o ceară de soție pe Giorgia Meloni cu 100 de vaci. Tatăl său și-a cerut scuze public pentru afirmațiile făcute de acesta — care mai amenințase cu puțin timp înainte și că va invada Kenya.

Muhoozi Kainerugaba și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter câte vaci ar trebui să ofere pentru a cere mâna Giorgiei Meloni.

”Vaci Nkore. Cele mai frumoase vaci de pe pământ”, a scris Kainerugaba, adăugând că ”în cultura noastră îi dai unei fete de care îți place o vacă”.

I-aș da imediat 100 de vaci Nkore! Pentru că este neînfricată și dreaptă!!”, a scris ugandezul.

La scurt timp, declarația generalului de armată a devenit o amenințare: ”Dacă romanii ne resping vacile, înseamnă că trebuie să cucerim Roma. Ne-ar lua niște zile să o facem”, a mai scris fiul președintelui ugandez.

Yoweri Museveni, președintele Ugandei, a anunțat că fiul său va fi retras din funcția de comandant al forțelor terestre ale țării și că îl promovează la funcția de general de patru stele.

De asemenea, el și-a cerut scuze pentru declarațiile fiului său și l-a criticat pe acesta pentru că s-a amestecat în ”în afacerile interne ale țărilor înfrățite”.


CLICK - Follow us on Google News