3dots.ro

Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză să se înroleze: Eu sunt domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel!

Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză să se înroleze: Eu sunt domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel!

Încă de la începutul războiului, presa de opoziție din Rusia a atras atenția, de mai multe ori, că înalții demnitari și-au trimis copiii în afara granițelor.

Vladimir Putin a anunțat miercuri mobilizarea parțială, denunțând faptul că ”Occidentul vrea să ne distrugă țara”. Potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu aproximativ 300.000 de rezerviști vor fi chemați sub arme.

Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a fost sunat, în direct, de către un jurnalist de la Politika Media, canal rus asociat lui Alexei Navalnîi, care s-a recomandat drept un reprezentant al comisariatului pentru a-i aduce la cunoștință că trebuie să se prezinte la sediu, scrie publicația rusă independentă Media Zona..

Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

Nikolai Peskov: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închideți telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai Peskov: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai Peskov: Bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, conștientizați că eu sunt ”domnul Peskov”, cât de incorect este ca eu să mă aflu acolo. Pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Prezentator: Interesantă amenințare, la ce nivel vă referiți?

Nikolai Peskov: Nu este o amenințare, eu doar trebuie să înțeleg ce se întâmplă și ce drepturi am.

Prezentator: Se întâmplă că e în desfășurare o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile… Eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun.

Nikolai Peskov: De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut.

Prezentator: Iertați un militar, doar vreau să concretizez, pot bifa aici că ești de acord să mergi voluntar pe front.

Nikolai Peskov: Nu trebuie să-mi bifați așa ceva!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU