3dots.ro

Australianul care se pretinde fiul secret al Regelui Charles: ”Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău”

Australianul care se pretinde fiul secret al Regelui Charles: ”Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău”

Atras de popularitatea crescută în jurul persoanei care i-a măcinat mare parte din gânduri de-a lungul vieții, bărbatul care susține că este fiul Regelui Charles al III-lea și al Reginei Camilla, și-a îndemnat printr-o scrisoare publică presupușii părinți să fie sinceri și să-l recunoască, relatează 7news.com.au.

Simon Dorante-Day a fost în centrul atenției de-a lungul timpului din pricina declarațiilor sale conform cărora ar fi rodul relației dintre Charles și Camilla și că a fost dat spre adopție pentru a preîntâmpina un scandal.

Născut în anul 1966 în orașul Portsmouth, el a fost înfiat de Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, au lucrat pentru fosta Regină Elisabeta a II-a și pentru soțul său, Prințul Philip.

În prezent Simon Dorante-Day trăiește în statul australian Queensland și spune ar fi aflat de la bunica sa că părinții săi biologici sunt Charles și Camilla.

”Poate că acum, când v-ați atins obiectivul, vă puteți privi în oglindă și vă puteți aminti că i-a costat și încă îi costă pe alții pentru ca voi să reușiți.

Desigur, sunt dezamăgit că problema mea nu a putut fi rezolvată înainte de a vă urca pe tron, dar simt că, în timp, acest lucru se va reflecta mai rău asupra monarhiei decât asupra mea.

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină consoartă, vă cer să vă luați amândoi un moment de reflecție și vă îndemn să rezolvați problema mea pentru totdeauna.

Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea pentru propria voastră agendă și nu voi înceta să caut dreptate.

Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. Când ți-am scris în particular, te-ai oprit? Când ți-am scris în public te-ai oprit? Când ai făcut relația cu Camilla să nu fie negociabilă, te-ai oprit? Deci, este corect să mă opresc doar pentru ceea ce ești acum?

Nu o voi face, am nevoie de răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele și știu că tu ai cheia rezolvării acestei probleme. În plus, acum ascensiunea ta nu face decât să ne pună și mai mult în pericol.

Așadar, acum a sosit vremea ta. Sper că vă găsiți într-o poziție mai favorabilă pentru a vă ridica și a face ceea ce trebuie. Nu doar pentru mine și pentru familia mea, ci pentru toată lumea. Poate că acum amândoi puteți fi sinceri și să recunoașteți când v-ați întâlnit prima dată, pentru că adevărul este că nu ați mai făcut-o până acum.

În calitate de monarh și cap al bisericii, comportamentul dumneavoastră ar trebui să fie exemplar și mai presus de lege. În prezent, înșelăciunea, minciuna și evaziunea nu atestă că sunteți”

Mă rog să găsiți puterea de a demonstra ceea nu ați demonstrat până acum! Niciun alt mod de-a vă începe domnia nu ar fi unul mai bun decât admițând ceea ce s-a petrecut până acum, îndreptând răul care s-a făcut nu doar asupra mea, ci și al multor altora.

Commonwealth-ul privește, așteaptă și se întreabă ce fel de monarh veți fi. Doar dumneavoastră aveți controlul și nimeni altcineva nu vă poate forța să deschideți acea ușă.

Sper că vă bucurați de ziua pe care ați așteptat-o atât de mult! Sper că a meritat toată suferința de până acum.

Nu voi urmări încoronarea cunoscând ce fel de om sunteți! Puteți fi Rege, dar de fapt sunteți un bărbat slab, care rezistă în timp ce alții se prăbușesc.

Primul tău fiu născut,

Simon Charles”.

Într-un interviu acordat postului de televiziune, Simon Dorante Day a afirmat că nu va urmări transmisiunea ceremoniei de încoronare.

”E un eveniment istoric, cu siguranță unui semnificativ, dar nu-l voi urmări, am lucruri mai bune de făcut.

Ca un englez ce-am fost până la vârsta adolescenței, mi-ar fi plăcut să urmăresc această ceremonie fastuoasă, dar, din perspectiva australianului care am devenit, nu dau doi bani pe ea.

E doar o risipă de bani. Mai bine cheltuiau acei bani pentru spitale, case… Toate persoanele fără adăpost din Anglia spun același lucru, că este o risipă de bani.

Domnia sa va fi una scurtă și deloc memorabilă. Văd lupta de fiecare zi a oamenilor obișnuiți și problemele cu care se confruntă în multe țări ale lumii. Și mă gândesc cum ar putea el ajuta…”, a mai declarat Simon Dorante Day.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs